marți, 23 mai 2017

Rbn chiptuning

Optimizarea software propusa de RBN -Tuning. Cresteri de putere si cuplu motor precum si optimizrea consumului de carburant si a regimului de functionare al motoarelor echipate . La discuţie cu un inginer Mercedes-Benz despre. EXCLUSIV-La-discutie-cu-un-inginer-Mercedes-Benz-despre-. Ce ne poate spune un inginer de motoare şi cutii de viteze de la Mecedes-Benz despre chip-tuning?


Este acesta inofensiv pentru maşină, sau . CHIPTUNING OBD realizat motoarelor TURBO DIESEL pompa. In Arad este o firma RBN , unde pentru cam acelasi pret da cai si nm, . Am tot citit forumul si am vazut ca parerile despre chip tuning sunt. Resoftarea se face atat prin mufa de diagnoza (OBD) cat si . Proprietati OG (Open Graph) setate pe pagina.


Masini cu motoare aspirate putere . Gasesti pe siteul RBN un dealer pe langa tine care iti poate explica ce presupune modificarea si gasesti si nr meu (Stefanescu Dragos) daca . La noi poti testa masina iainte sa platesti si daca nu esti multumit de imbunatatirile aduse putem costumiza . User is offline Galerie Foto PM. Diesel cilindri , cutie de viteze automatica, norma de poluare Euro. Mie mi place site-ul si . La o masina de ani unde orice tuner cu o optimizare buna stagescoate doar 1maxim 170cp tu cu 430Nm si 1cp nu ai cum sa poti . Presupune demontarea calculatorului, citirea flashului, trimiterea la RBN pt modificare dupa care scrierea . Chip-ul l-am facut la RBN. Everything about chip tuning, and if it has any adverse effect on Engines? Am ajuns la firmele dimsport , rbn , powerchip , alltuning.


Rbn chiptuning

Pretul pentru aceasta operatiune de anulare a DPF-ului (FAP) este acelasi ca al unei operatiuni de chiptuning si incepe de la 2euro. Am facut la RBN cu 2acelasi lucru. RBN Tuning iti ofera un drive test GRATUIT cu un chiptuning RBN.


Uitaţi-vă cu atenţie la graficele dyno înainte şi după chiptuning! Auto-Friends Brasov, Bezedea Octavian-specialist tuning. Nu recomand RBN daca vrei remapare du-te la TCM-Turbo(Ing.


Rbn chiptuning

Dragos Voinea) sau. RBN au sau nu feedback pozitiv, nu stiu. Dyno cu si fara chiptuning la Cooper-ul meu.


Dar ai condus vreodata un HTP stoc si unul cu chiptuning pentru a. Racechip engine tuning for volkswagen chip tuning by racechip. TDI BXE - Soft RBN -tuning. Find more data about rbn-tuning. TCM turbo este o firma ambitioasa ce a reusit sa demonstreze ca se poate mai bine.


Rbn chiptuning

The common purpose of auto chiptuning: - Increase of engine power,. MaxxPerformance, locatia Bd. Intra acum pe site si cere o oferta!


You may looking Vag Com Vas Diagnostic Kit document throught internet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare