vineri, 5 mai 2017

Reparatii parbrize cluj dorobantilor

Domeniul de activitate: Autovehicule - parbrize. Servicii Auto - Transporturi Servicii Auto. Imediat ce observi o fisura sau o ciobitura vino si beneficiaza de serviciile noastre de reparatii parbrize Cluj , si in cateva minute problema este rezolvata.


Lipsesc: dorobantilor Service-uri bune si rele din cluj, unde sa mergeti,care sa le. Ii gasesti pe Dorobantilor , putin mai jos de tribunal si pe partea . Teodor Mihali (fosta Cehoslovaciei),nr. PRISO SRL - Folii auto Llumar - Cluj - Napoca. Cluj -Napoca - Evaluată la în funcţie de recenzii „Pagina asta nu se. Furnizori parbrize, lunete si geamuri pentru autoturisime, camioane, autocare.


Montare si inlocuire parbrize la domiciliu sau la sediul firmelor. Ai incasat o piatra care ti-a ciobit parbrizul ? Vino sa-l reparam cat mai repede posibil, pana nu se umple cu praf si cu lichid de parbriz. Vad ca esti din cluj asa ca poti incerca ori la Gimarom pe Dorobantilor chiar dupa dealer-ul dacia sau pe dragalina acolo la parbrize.


Campanii de pret ablicabile in functie de. Ciobituri, fisuri, dezaburizatoare luneta. Tehnologia SUA, experienta ani. Oferim garantie garantie. Pilkington Automotive Romania SA.


Reparatii si schimbat parbrize. Fie că începem cu repararea unui parbriz , aplicarea de folie pe maşină sau pe geamurile. Montaje si reparatii pabrize in Bucuresti. Importator direct de parbrize si geamuri auto, pentru toate tipurile de autovehicule, autohtone si straine.


Calea Dorobantilor Jud. CLUJ NAPOCA SC COMPLEX SERVICE ML SRL. Sediul Central: Cluj - Napoca str. Folierea geamurilor (autorizat RAR), reparatii parbrize.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare