joi, 6 iulie 2017

Chei dinamometrice auto

In magazinul nostru online gasesti chei dinamometrice de calitate marca Yato! Descopera gama noastrea de chei dinamometrice Yato la cele mai bune preturi. Chei dinamometrice in gama larga pentru scule service auto si vulcanizari. Scule profesionale pentru reparatii auto. Anunturi Auto , moto si ambarcatiuni - cheie dinamometrica.


Chei dinamometrice auto

Prima categorie include cheile dinamometrice cu un design compact si care. Cheie dinamometrica magazine, preturi, oferte. Acesta este utilizata pentru a strânge prinderile cu șurub, cu o forta exacta. Cheia este facuta din crom vanadiu . Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. Permite utilizarea unei chei cu patrat.


Cuplu de strangere - 200Nm. Unitati de masura: N-m , in-lb , ft -lb , kg-cm. Forta strangere (Nm)2-24. Dimesniune caracteristica. Informații despre stoc: 68lei.


Produsul nu mai face parte din oferta. Germanelectronics Cere info. Lungimea cheii dinamometrice este de 2mm. O cheie dinamometrica este un instrument de precizie, care este utilizat in diverse procese industriale, in ateliere si service-uri auto. Trusa cu cheie dinamometrica si capuri schimbabile piese.


Tip cheie, Dinamometrica . Adaptor Cheie Dinamometrica Digital - 2Nm. Adauga la lista dorintelor. Scule auto and accesorii ieftine noi la cel. Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara. Atunci cand este atins momentul de torsiune selectat, cheia dinamometrica.


Cand momentul reglat este atins va rugam sa opriti actionarea cheii. Cele mai mici preturi de pe piata. Instrumente de masura si altele. Folosirea cheii dinamometrice.


Rasuceste un sfert de tura atunci cand cheia „ intrerupe. Numai asa este sigur ca prezoanele au fost stranse . Am achizitionat recent o cheie dinamometrica de nivel industrial PROXXON. Avantajele utilizarii unei chei dinamometrice (cheia de cuplu) Utilizarea . Alege dintr-o gamă variată de . Site-ul nostru foloseste cookies-urile si alte tehnologii astfel incat noi si partenerii nostri sa putem sa ne reamintim de dumneavoastra si sa intelegem cum folositi . Pai gasesti asa ceva la raioanele auto ale hypermarket-urilor, . De la suma de 5Lei la o comanda. Disponibilitate: In stoc . De curand am renuntat sa cumpar o frumusete de player auto 2din la . Chei lungi cu cheie dinamometrica.


Product was successfully added to . Urmeaza un set de chei combinate si chei dinamometrice. Piese schimb pentru cheie dinamometrică cu comutator. Autentificaţi-vă pentru a vedea preţurile . La orice scula achizitionata de la noi beneficiezi de garantie . Descoperiti cheie dinamometrica digitala la preturi reduse (produse). Cheile dinamometrice sunt folosite intr-o varietate de procese industriale, service -uri auto si chiar personal. Cauti Cheie Dinamometrica ? Compara preturile la Cheie Dinamometrica , gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online!


Comenzile de anvelope se livreaza gratis. Exceptie fac bateriile auto , jantele si. Domeniu de utilizare, Auto , Vehicule pe doua roti, Prin insurubare.


Chei dinamometrice auto

Scule de mana pentru industrie si auto -service - Gedore, Carolus. VagAuto este un magazin online de piese auto multimarca si a fost infiintat cu scopul de a oferi clientilor sai o modalitate utila si usor accesibila de a cauta si .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare