vineri, 7 iulie 2017

Francize spalatorii auto

Aceasta funcționează prin achiziționarea unui . Vrei sa deschizi o spalatorie auto self-service WashPoint in franciza ? O spalatorie auto self service are intotdeauna beneficii, atat pentru . Plan de afacere si manual operational. Am dezvoltat planul de afaceri pe toate nivelele și pas cu pas am eliminat multe dintre . Puteti porni imediat o afacere la cheie cu ajutorul nostru in sistem franciza cu. La Jetoane” este rezultatul unui efort susținut de peste ani. Spalare fara apa (waterless) si inca metode distincte de spalare a masinilor in parcare Cine dorste o. POINT este un concept nou de spălătorii auto self service complet. Cea mai bună investiție: Construcția unei spălătorii auto adaptată nevoilor Dvs.


AȚI PORNI O AFACERE, ȘI VĂ INTERESEAZĂ POSIBILITĂȚILE DE . Concret în franciză ai un model de business deja testat! Utilaje agricole si industriale Utilaje industriale si de constructii. DescriereSpalarea auto fara apa este un concept nou de a spala, curata, lustrui si proteja intr-o singura operatie orice suprafata neteda vopsita, din. Firma noastră vă oferă tipuri de franciză , dintre care vom alege împreună.


Articol preluat din comunicatemedia. Investiţia într-o spălătorie variază între 25. Serviciu de curatare fara apa a masinii, de detailing si polisare auto , ce utilizeaza nanotehnologia.


PARTENER NOU PROFIT SYSTEM - Franchising. LA JETOANE este un brand românesc de spălătorii auto self-service prin care . Oferim serviciul de spalatorie auto mobila Spalare in Parcare. SPALARE IN PARCARE reprezinta un concept de spalatorie auto la domiciliu. Astfel putem oferi clientilor nostri intotdeauna . Suntem intr-o continua cautare de colaborator, devino partenerul nostru aplicand pentru sistemul de franciza SMART CAR WASH, deveniti reprezentantul nostru . Spălătoria care a obținut investiții de 10. Citește și Cum a ajuns o spălătorie auto să valoreze aproape 3 . Lucru de care patronii de spalătorii auto profită din plin, dacă nu să se.


Din cel putin motive: 1. Prezentare sistem spalare : ▻ Sistemul este conceput pentru spalare exterioara ( cu operatori sau fara ) a autovehiculelor, intr-un timp limitat si consumuri . Puteți cumpăra o franciză spălătorie auto și să câștige bani buni în acest proces. Acest tip de afacere necesită doar câțiva angajați să opereze de afaceri, . Preluând o franciză , practic, veți beneficiat de toate cunoștințele acumulate în timp de către fondatorii companiei, veți avea intreg procesul . Waves Car Wash susține că a închis franciza respectivă în iunie, după ce un . Eleven one, spalatorie auto ecologica, cauta sa se extinda in Romania prin parteneri in franciza , capitalul minim necesar amenajarii spatiului, . Nimic mai simplu, nu aveti nevoie de investitii ci doar . O afacere la cheie cu venit constant este franciza de spalatorie auto la domiciliu Spalare In Parcare. Fondator, Jetpoint - spalatoriile auto self-service. Povestea lantului de spalatorii auto self service jetPOINT incepe in . SPALATORII AUTO , FRANCIZA BEAUTY CAR WASH. Suna la spalatoria mobila si vin baietii sa curete masina oriunde ai fi, frumos in.


Etichete: afacere profitabila, francize si oportunitati, spalatorie auto mobila . Viziteaza selectia multimedia a celor mai importante stiri cu tema franciza ,. Aceste servicii au costuri cu materia prima mai mici decat o spalatorie. REZULTAT înainte de impozitare;. Recuperarea investitiei de start- up . Piata Afacerilor va ofera diverse anunturi cu firme, companii, francize si afaceri la cheie de vanzare grupate pe . Vreau sa imi deschid o spalatorie mobila cu jet de aburi, m-ar ajunge.


Spalatorii auto si Vulcanizari - Piata Afacerilor. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Exista metode de a spala masinile. Cea mai simplă metodă de investiţie într-o afacere sub 5. Baza planului de afaceri în sarcina de a deschide o spălătorie auto este profitul. O franciză mică deschisă merge bine cu o mașină de spălat.


Franciza se numeste Spalare in parcare. Avantaje: - Serviciul de spalatorie auto mobila va avea o crestere. Doresc sa-mi deschid un SRL cu domeniul de activitate intretinere auto ( mai precis spalatorie auto mobila).


Ce inseamna o spalatorie self service : spatiu modern unde iti poti spala singur masina cu ajutorul aparatelor de ultima generatie prin introducerea unor fise ce . Vezi videoclipul Spalare In Parcare - metoda - franciza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare