joi, 13 iulie 2017

Opel dibas auto rulate

Di-Bas Auto Rulate este divizia de masini second hand a grupului Di-Bas auto. Găsește toate ofertele din DI BAS AUTO in Autovit. Intră pe pagina noastră de autorulate să găseşti cele mai recente anunţuri de maşini la super preţuri!


As dori daca se poate ceva pareri. Am gasit o masina care imi place acolo, dar . Comercializam masini cu garantie luni si singur proprietar din categoria auto rulate. Opel Mokka usi Cosmo 1. Anunturi auto rulate - Bucuresti. Dibas sunt o reprezentanta cu reputatie buna? Evaluarea si preluarea autoturismului rulat la cumpararea unui autoturism nou.


B-dul Theodor Pallady, nr. Vezi programul si serviciile complete. Proprietarul Di-Bas : Am vazut un apetit ridicat pentru masinile second-. Ani în care am comercializat peste 10. Departamentelor de VANZARI si REPARATII - Auto RULATE.


Opel dibas auto rulate

Contactati-ne cu incredere. Probleme masian cumparata de la dibas - mama si-a cumparat prin mai un. Nu ati vazut niciodata harburi de masini care atunci cand trec peste o groapa . NRJ Automobile Rulate SRL. Cumpărată de nouă din Romania, de la Di-Bas.


Aici gasesti masina dorita. OPEL , CHEVROLET, AUTO RULATE. Di-Bas se pot cumpãra si autoturisme rulate pentru . Vezi serviciile oferite de acest dealer, precum si localizarea pe harta. Di-bas Auto Srl, judetul Bucuresti: Devenim primul distribuitor Chevrolet in.


Apropo de masini atentie la neatentie un client cazat la mine m-a rugat. Chitila, Ilfov Motorizare: 1. Culoare: Gri metalizat Starea masinii: auto rulat Cap. Vezi aici autoturisme de vânzare pentru opel bucuresti si ilfov, cu prețuri de. Ofera autoturisme noi si rulate , service in garantie si post garantie, piese de schimb,. Compania estimează că la vânzările de automobile rulate cifra de afaceri ar putea creşte . Ford Kuga este cea renumita de care te-ai astepta de la ultima generatie de masini Ford.


Autoviva este cel mai modern parc auto de masini rulate si second hand din.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare