joi, 31 august 2017

Aparat centrat roti

Material de reparat Liqui Moly. Spray intretinere sistem A/C Motip. Prin urmare daca nu intervii rapid pentru a igeniza instalatia de aer. Utilizarea unui spray de curatare aer conditionat auto este relativ simpla, . E timpul pentru o curățare sănătoasă!


CLIMASAN SPRAY - Igienizant pentru instalatia de aer conditionat. OzonFix schimbă aerul mașinii . CLEANEX CLIMA Argint - Agent de curatare cu actiune igienizanta pentru aer . Modul de curatare a instalatiei de aer conditionat auto se face in. Unele aparate de aer conditionat au functie de auto - curatare , altele insa. Cumpara Terosept Vr2- Solutie Curatare Instalatie Aer Conditionat Producator. Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate.


SPRAY PENTRU ELIMINAREA MIROSURILOR NEPLACUTE. Revizie aer conditionat: completare freon, reparatii, igienizare. Asiguram revizia completa a instalatiei de climatizare din locuinta sau biroul tau!


Porniti motorul ai cuplati instalatia de aer conditionat cu ventilatorul la turatia . Aparatul de aer condiţionat trebuie curăţat frecvent în sezonul cald. Se pulverizează cu un spray de curăţire special şi apoi se clăteşte sub .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare