vineri, 11 august 2017

Caseta directie dacia papuc diesel

Echipa noastră este în căutarea unui Vopsitor Auto pentru clientul nostru, un service auto din zona Ieper. Pentru vopsitoria auto trebuie sa detineti un proiect tehnic intocmit de o firma autorizata. Proiectul trebuie sa contina solutii pentru evitarea . Curs infirmiera pentru spitale, gradinite, crese, azile, clinici medicale din tara si strainatate, mecanic auto, tinichigiu vopsitor auto , instalator, . Societate cu sediul in Vadeni, Jud.


Braila, angajeaza vopsitor auto si industrial si pregatitor vopsitor. Se ofera salariu stimulativ. Oferte pentru vopsitorie auto la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto.


Cumpără vopsitorie auto de la unul din magazinele noastre. Nu ai găsit vopsitorie auto ? Calificarea: Tinichigiu- vopsitor auto. Domeniul de pregătire de bază: MECANICĂ.


Caseta directie dacia papuc diesel

BVBA Absolute@work in GISTEL. Interim met optie vast werk. Compară cele de companii din Sector BUCUREŞTI: AUTOTOTAL SERVCOM S. Avem în acest moment anunțuri noi pentru Vopsitor auto bucuresti pe Oferte360.


Puteți căuta toate anunțurile pentru Locuri de . Service autorizat angajeaza: mecanic auto cu sau fara experienta; vopsitor auto ; tinichigiu carosier.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare