marți, 22 august 2017

Spalatorii auto self service

O spalatorie auto autonoma de tip self service (clientul este cel care isi spala masina) pentru boxa auto costa 4. Compania noastra a proiectat si produs local un nou tip de spalatorie auto in regim de self service , de tip vending machine - statie mobila. Ce înseamnă o spălătorie self service : spaţiu modern unde îţi poţi spăla singur maşina cu ajutorul aparatelor . După cum sugestiv îi spune și numele, . Utilaje agricole si industriale Utilaje industriale si de constructii. Vă mulțumim pentru timpul acordat acestui studiu.

Iasi , Romania - Rated 4. București - Evaluată la 4. In parteneriat cu producatori din Italia, importam in Romania detergenti auto de calitate pentru spalatorii self service sau manuale: spuma activa, ceara, . O forma conceputa sa atraga atentia. Construim spalatorii auto self service cu jetoane sau fise in toata tara. Reprezentam in Romania compania Wash Italia, o companie cu renume international si. Cum sa investesti inteligent in spalatorii auto self service ? Pentru ca esti in cautarea unei spalatorii auto self service am pregatit pentru tine noi posibilitati care .

Ce inseamna o spalatorie self service : spatiu modern unde iti poti spala singur masina cu ajutorul aparatelor de ultima generatie prin introducerea unor fise ce . După Odorhe iu-Secuiesc și Miercurea-Ciuc construim la Tg. Mureș în parcarea Promenada Mall al treilea spălătorie de auto self service. Consideră, poate din cauza rolului important pe care . La Jetoane” este spălătoria auto self-service , business-ul pe care Andrei Țăranu a mizat în urmă cu mai bine de ani și care acum, a ajuns la . Nu ai timp sa astepti la coada la spalatorie? Unde gasesti spalatoria auto speli-singur. Descoperă spălătoriile auto OMV Top Wash, spălătorii self - service de mașini disponibile non-stop, pe întreg teritoriul României.


Practic, conceptul de a spăla o mașină în regim de self - service era inexistent la momentul respectiv pe piața din România. Astfel, ne-am descis sa fabricam utilaje pentru spalatorii auto in regim self service si sa contribuim la dezvoltarea unor afaceri de succes. Productia este ridicata . Ceea ce diferențiază Lyo Car Wash de celelalte spălătorii self service din Sibiu este programul ”Perie”. Asta înseamnă că dacă mașina este . Prima spălătorie self service premium în Târgu Mureș, de la producătorul european de top, EHRLE GmbH, Germania. Dupa cum sugestiv ii spune si . POINT este un brand 1 romanesc.


Aceasta spalatorie vine cu un concept nou, acela al spalatoriei auto SELF SERVICE , prin utilizarea unei tehnologii de self clean.

Din câte am auzit, sunt două variante pentru spălătoria self - service în. Viitorul spălătoriilor auto pare să fie sistemul self - service. O demonstrează numărul tot mai mare de afaceri care implementează acest sistem . Echipa Kärcher pentru spalatorii auto este bucuroasa sa va sfatuiasca! About, O noua spalatorie auto self service fara atingere cu fise a fost data in functiune la S. L, pe Strada Cocorilor nr. Fabricam echipamente pentru spalatorii auto cu fise self service.


Sala tehnica antiefractie din metal cu grosimea de 3 . Pentru ca m-am saturat de toti tuciuriii dubiosi care-si baga nasul si mana prin masina mea si care asteapta minim lei spaga, cu toate ca-si . Spălătoria auto cu fise în regim de autoservire – O idee bună mai ales în. Se propune amplasarea unei constructii pentru servicii - spalatorie auto in regim de. Sistemul de functionare al spalatoriei este self - service , iar clientul nu doar.


Spălătorii auto cu modul CarWash. Spalatorii auto self service AUTOWASH. Spălătorie auto self service cu modul, dotată cu sisteme de dozare precisă a detergentului cu microparticule şi de osmoză . Exista de boxe de spalatorie din care sunt in regim self service (actionare cu fisa) din . TipTop Wash vine cu un nou concept de spalatorie auto. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare. Vand spalatorie auto self-service si vulcanizare predau - Anuntul.


Oferta si cererea laolalta pentru tine. SC NEVILA FASHION SRL, titular al proiectului anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Bacău, că nu . Usor de folosit si accesibil. Se folosesc jetoane, disponibile la oricare dintre cele automate.


Costul unui jeton este de lei. Nu incepeti niciun demers pana nu va veti infiinta srl-ul la registrul comertului astfel incat sputeti deduce toate cheltuielile cu autorizarea, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare