miercuri, 6 septembrie 2017

Dulap sablare

Dulap de sablare Cod: SBM350. Unelte - Scule - Feronerie Unelte si piese. Detalii: Pistol reglabil cu o singură pedală. Echipat cu usa mare şi vizor mare de control. Usa de siguranta electrica.


Dulap sablare

Scule Service Auto - Scule profesionale la cel mai bun pret! Constructie din otel placat solid. Cabina de sablare compacta. Presiunea maxima de lucru: de la la Bar.


Lada de scule echipata GENIUS TOOLS Lada de scule echipata 1piese GENIUS. Adancime (mm) 4Fatada oglinda, sablare Mai multe dulapuri. Specificatii tehnice Folie universala de protectie. Aceasta folie de protectie se lipeste pe inte.


Dulap sablare

Folie de protectie pentru dulap de sablare modelul LN-SBC35 dimensiune 550x250mm. Dimensiunea camarei de sablare 700x450x420mm, iluminare încorporată, pistol de sablat , presiune de lucru 8bar. Cumpara dulapuri ieftine in Chisinau de la cel mai mare internet magazin. Livrare la domiciliu gratuita. Achitare în rate sau în credit.


Manusi de protectie pentru sablat 50cm. Set duze pentru pistol de sablat. Se foloseste la curatarea si sablarea , matuirea, curatarea de vopseluri si lacuri, restaurarea sau imbatranirea artificiala a pieselor mici si delicate, modelelor . Sablare cu sticlă - dulap metalic.


DIY-Aplicare folie sablare cu model decupat. Din moment ce suntem mobili şi sistemele noastre .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare