joi, 28 septembrie 2017

Reparatii compresoare ac auto ploiesti

Efectuez reparatii compresoare de aer conditionat pentru toata gama de autovehicole atat civile cat si comerciale, inclusiv agricole. Reparatii Ac Auto în Prahova OLX. Oferim service, montaj, reparații și întreținere pentru sistemele de climatizare auto și aer condiționat, compresoare AC auto , încărcare cu freon sau agent . Incarcam cu freon orice instalatie de climatizare, aer conditionat auto pentru.


Avem pe stoc sau aducem la comanda la preturi bune piese pentru eventualele reparatii. Oferim o gama de servicii complete in ceea ce . Am avut si eu probleme cu AC -ul, in sensul ca nu mai baga frig si chiar in cele din urma nu mai pornea nici compresorul. Ploiesti , schimbare compresor (motor) in Ploiesti , . Va oferim servicii de tipul reparatii aer conditionat auto , la cele mai inalte.


Mi-au inlocuit ambreiajul de la compresorul de aer conditionat. Service auto autorizat r. Vand compresor aer conditionat din dezmembrari auto pentru Skoda Octavia III 2. Aparat de incarcat instalatie aer conditionat S. Iti oferim servicii de reparatie compresor AC auto , inlocuire, pentru orice tip de autoturism. Incarcare FREON - 14lei (include freon, ulei compresor , substanta de contrast si verificarea instalatiei). Igienizare aer conditionat (clima) auto - lei.


Vanzari piese de schimb noi. La eMAG gasesti o gama larga de compresoare auto la preturi avantajoase. Climatronic - compresor , radiator, vaporizator, uscator, supape comanda, senzori,.


Il cheama ninel, sta in plopeni, pe langa ploiesti , daca stai in zona ajungi repede. Nu am completat cu freon si am mers majoritatea timpului cu clima pe auto. Deci trebuie reumpluta instalatia cu . AC la un pret fff bun, dar am o problema.


This topic is about AER CONDITIONAT CIELO, the author, LL, wrote. TT România Regenerare turbosuflante Ploiești. Noi lucram cu cei mai importanti producatori din industria auto. Revizii,verificarii si reparatii ale urmatoarelor sisteme : Sisteme de intretinere.


Ulei se baga si in freon si in compresor. Daca compresorul are pierderi,trebuiesc identificate. Engineering - magazin piese auto si accesorii, service auto piese tuning, reparatii turbine, . Ai o gama variata de compresoare , pentru uz ocazional, cat si regulat. Consultanta gratuita in magazin. Inlocuit compresor AC ( este necesara operatia de incarcare cu freon - se tarifeaza separat), 270.


INCARC CU FREON INSTALATII AER CONDITIONAT AUTO. Piese auto online - Bine ati venit in WebShop nostru online de piese auto ! Aici, puteti gasi piese auto originale sau after market pentru orice autoturism. Romad inseamna solutii complete de climatizare auto , inseamna sa va asistam pentru. Magazin online piese auto pentru orice marca de autoturisme.


Puteti plati in rate fara dobanda. La Dedeman puteti alege oricare din cele 6produse din categoria Accesorii auto. Preturi pentru Accesorii auto de la 1. Cumpara aer conditionat inverter cu montaj inclus, centrale termice, ISCIR service. Compresoare si manometre auto. Dezumidificator casnic Inventor Care C- 12L, capacitate litri/zi, Auto.


Contractelor de întreţinere și reparaţii post-vânzare încheiate de diverşi parteneri. Laptop Notebook Telefoane Mobile Monitoare LCD Aparate Foto.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare