miercuri, 18 iulie 2018

Capac motor passat b5

Capac motor passat b5

T VW Passat BAudi ABA6. Avem in stoc si alte pie. Oferte pentru capacele capac motor passat bla preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Capac motor VW Passat Bde vânzare. Capacul de la motor este un capac de plastic ce are scop pur estetic.


Capac motor passat b5

Acest capac acopera de obicei. Se potriveste la mai multe modele de VW ! Cumpara carcasa motor vw passat online pe eMAG. TDI 1CP în mod convenabil de la AUTODOC. Livrare rapidă și prețuri . Achiziționați la un preț avantajos Garnitura capac supape pentru VW Passat BGP Break (3BG, 3B6) 1. Anunturi complete de vanzari piese originale din dezmembrari cu garantie, livrare in 24H in Romania prin curier.


Tot ceea ce trebuie stiut despre Passat Bsi Passat B5. Demontare panouri portiere, oglinzi laterale Passat B5. In perfecta stare nu e spart sau rupt provine din dezme. Cuplu strangere suruburi capac.


Capac motor passat b5

VW si beneficiezi de consultanta gratuita. Comanda acum online pe epiesa. Dezmembrari auto Dezma Auto, cu livrare in toata Romania. Piese Auto originale cu garantie si factura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare