luni, 16 iulie 2018

Statie emisie receptie avanti

Stație radio de emisie avanti șoferi cb yosan cb 200. Sport, timp liber, arta Arta . Preturi incepand de la numai 2. Ia-ti masuri in trafic si achizitioneaza cea mai buna statie radio Avanti. Statie CB Avanti Supremo. LED-uri rosii se vor aprinde la receptie si albastre in momentul emisiei. CARACTERISTICI STATIE RADIO CB AVANTI MICRO 4W PUTERE - CEA.


Statie emisie receptie avanti

Descriere DEZAVANTAJ major - NU ARE FITRU ANL PE FM. Functia RF Gain regleaza sensibilitatea statiei in trepte pe receptie. Pentru a anuta ca emisia a fost finalizata statia Avanti Supremo are in dotare functia Roger. W si cu functii multiple care asigura o emisie - receptie de buna . Pret: 4RON cu TVA inclus. Butonul SQ - este folosit pentru eliminarea zgomotului de fundal la receptie ;. Oferte pentru statie auto avanti la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto.


Noul model Avanti Guarda esteuna din cele mai puternice statii radio CB pentru. Talpa Magnetica Avanti 1C Cromata pentru statiile de emisie - receptie CB. Caracteristici: Diametru: 1mmCuloare: cromatLungime cablu: mMufa PL.


Statie emisie receptie avanti

Acum aveti o statie emisie - receptie canal eficienta, sunet clar,. Vinde-m din stoc statii AVANTI ,STORM,PRESIDENT si MIDLAND Noi, antene. Vand statie auto emisie - receptie Midland 2cu antena cu piulita fluture,culor. Micro este o statie radio CB de foarte . Sensibilitatea la receptie si . Avanti Kappa - Cei care aveti acest tip de statie , ce parere aveti despre ea?


Pe cutie scrie 50w si ea scoate practic 40w la treapta a treia putere de emisie. Ultima generatie de statii emisie receptie CB Avanti beneficiază de un design compact, care permite amplasarea usoară pe . Avanti Supremo statie radio CB putere reglabil 4W-20W, tehnologie SM mod FM, Autosquelch reglabil, control Squelch, mod SCAN, iesire pentru antena . Pentru a folosi staţia radio Avanti Alpha, conectaţi în primul rând antena în locaţia de pe panoul din spate. La încheierea transmiterii, eliberaţi butonul PTT şi staţia radio va reveni în modul de recepţie.


Statie emisie receptie avanti

Putere de emisie în canalul adiacent. Accesorii statii emisie receptie CB si profesionale. Acumulatorii originali Motorola. Detalii tehnice: CELE MAI AVANSATE STATII CB! O statie radio cb de putere ce atinge . Avanti Primo, singura stație radio exclusiv CB cu posibilitate de conectare și.


Livrare gratuita in aceeasi zi in. La fel de perofrmanta dar ceva mai scurta comparativ cu sora ei, Avanti Regale . Forme noi aparute, face ca statia CB sa se incadreze perfect intr-un bord modern. Eu o folosesc cu o antena Avanti Carera si am vb si pana la de km .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare