marți, 24 iulie 2018

Contract service auto

Contract service auto

Ofertantii trebuie sa detina cel putin o unitate ITP in Cluj -Napoca. Pretul ofertei va fi ferm pe toata perioada de derulare a. FYG este serviceul auto din Cluj -Napoca, cu o vasta experienta in. AUTO SPORT ITP SRL - 317157✅ Vezi Acum Date de Contact, Informatii Financiare, Cifra de Afaceri, Profit Net sau Asociati, doar pe Termene. Notificare prin SMS gratuit.


Contract service auto

Service auto Cluj -Napoca. Primește și compară mai multe oferte de preț pentru revizii și reparații auto. RCA, a rovinietei și a ITP. Jantele ITP SS2Machined sunt confectionate dintr-un aliaj de calitate. Jante ATV ITP Delta Black Pret : €. Pretul pentru luni 2€ sau 350€ pentru un an.


ITP ( Inspectia Tehnica sau MOT) Pretul este 250€ pe un an ,apare online si ofer si foaia originala. PreţRON Transport Marfa Mobilier Voluminos Cluj -Napoca, Cluj. Evident ca n-au gasit nimic, dar m-a amuzat faza. Romania, orice are un pret. Stiu pe cineva care s-a scos cu ITP -ul facut fara ca nici macar . Proprietar, ITP valabil pana in decembrie , certificat fiscal.


Contract service auto

Preț 10lei sau negociem dacă va ocupați de transport,casare și radiere. Bujor A din Cluj -Napoca Tel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare