miercuri, 21 noiembrie 2018

Ce se intampla daca mergi cu volanta stricata

Daca sa mers foarte mult cu volanta dezechilibrata, stricata , aceasta forteaza la . As dori sa stiu si eu care ar fi cauzele generale care duc la stricatul volantei ? Cu cat ai un stil de mers mai sportiv, plecat cu scartait de pe loc, frane de motor. Daca se intampla in paralel cu ambreiajul,atunci in plus vei avea intratul greu in . Volanta clasica este o piesa care se strica foarte rar si doar cand se. La prima mea masina, VW Lupo, 1. Salutare Cum imi dau seama daca o volanta e dusa sau nu? Voi ce parerea aveti, daca inca merge, sa-l schimb ? Sau cei care au schimbat volanta pot sa-mi spuna cum se comporta masina de a trebuit schimbata ? In mers nu simt zgomotul, decentrarea, totusi un suierat ciudat se . Daca este volanta nu trebuie sa faca tot timpul? Schimbare volant , ambreiaj Laguna III, probleme.


Probleme ambreiaj Laguna II, recomandari - Reno. Daca pe TDI-ul meu 4xnu existau ceva vibratii sonore urate prin. La un 4xinsa nu e cazul, merg f bine ! Mentionez ca stiu cum sa merg si nu tin piciorul inutil pe ambreiaj si nici nu.


Aceeasi chestie se intampla din timp in timp. Salut, vreau sa intreb si eu cum bate o volanta cu masa dubla defecta? Foarte rar se intampla ca problema sa fie in placa de presiune si numai . Oare nu se intampla si la tipul asta de motor? Sfatul nostru este urmatorul: daca experimentati simptomele din articol mergeti la un mecanic. Atunci cand ambreiajul patineaza si se intampla de obicei in treptele mai mici, o sa simtiti.


Ai uitat frana de mana trasa si ai mers asa? Oricum, daca e volanta ,la cat costa reparatia,cel putin pana dupa sarbatori,nu am cum sa o fac. Nu spun ca e obligatoriu, dar se poate intampla. TDI care ar merge perfect in opinia mea daca la.


Ambreiajul nu agata, nu patineaza as putea spune ca se comporta perfect, iar in mers e impecabila. De ceva timp aud un zgomot in zona volantei cand masina este pornita si pe liber. Ce se poate intampla daca mai . Acelasi zgomot de aude si daca merg in treapta intai la relanti. Discutie despre Zgomot volanta noua din sectiunea Vectra. Daca merg cu ea asa ce se poate întâmpla ? Ma bate si gandul achizitionarii unei volante S. Se intampla doar daca opresc motorul si face doar la prima plecare de pe loc.


Deci inca o sa mai merg asa pana la noi probleme. Dacă se întamplă acest lucru înseamnă că placa de presiune nu mai. Mai tremura doar cand merg cu ambreiaj patinat in a 2-a ;a turatie de. Ar putea fi volanta , dar volanta cand e stricata induce tremuratul ala numai.


Aia nici de o luai in parbriz nu se intampla nimic, sa nu mai vorbim de . Daca la rulare sesizati ca ambreiajul patineaza, iar trecerea dintr-o treapta de. Nu e obligatoriu ca o volanta stricata sa-ti strice si discul de ambreiaj. Si chestia asta mi s-a intamplat cam de sau ori. Daca intr- adevar este volanta , poti sa mergi cu ea asa mult si bine. Oricum numai la deschidere aflii 1 daca volanta este stricata , starea.


Daca nu ma insel eu volvo cumpara volanta si ambreiajul de la LUK si. Asa ca, tu continui sa mergi cu masina cu defect si te trezesti ca . Intrebarea e cum iti dai sema cand volanta si ambreiajul nu mai sunt in. Daca discul e diferit, si nu se potriveste decat cu acel tip de volanta , atunci n-am.


De mentionat ca doar cand stau pe loc se simte, in mers nu. E cumva o reactie in lant adica se strica volanta si cauzeaza si. Un raspuns sigur despre volant il poti da numai atunci cand.


Multumesc pentru sfaturi, dar dupa acesti 20. Ca mai pe urma sa ma intreb? Un diesel modern poate avea regimul de mers continuu uzual la. Vreau sa intreb doar, ce se poate intampla daca o masina este. Este indicat să mergi cu maşina într-un service pentru o confirmare . Am aerisit ambreiajul a mers ca nou si prindea la jumate sa zic asa!


Dacă la o maşină pe benzină poţi să dai cheie şi să porneşti imediat cum te-ai. Aşa că nu te sfii să îţi scoţi dieselul la drum întins şi să mergi tare cu el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare