marți, 20 noiembrie 2018

Compresor ac opel astra h

Compresor ac opel astra h

Auto, moto si ambarcatiuni Vehicule pentru dezmembrare. Oferim un sortiment larg de Astra H. Beneficiezi de Consultanta, Garantie , Cele Mai Bune Preturi, Livrare in. Poti plati in rate fara dobanda. Magazin Piese Auto OPEL ASTRA H cu livrare prompta in toata tara. Stare foarte buna, masina adusa pe roti.


Compresor ac opel astra h

CDTI de la magazine cu 1 calificative pozitive si livrare din stoc. Cumpara acum de pe Okazii. Diesel, kw, caroserie Hatchback. Puteti ridica piesa de la sediul nostru sau o . Anunturi cu compresor ac pentru opel astra h din toate judetele din Romania la cele mai rezonabile preturi. Lucram cu toate parcurile autorizate pentru co.


Intra pe site si cumpara cu incredere . Ambreiaj compresor aer conditionat tip delphi opel astra h motoare z17dth,z17dtl. Bobina compresor climatizare, aer conditionat bobina compresor opel astra g, astra h. Compatibila cu compresoare cu ambreiaj (nu supapa) tip Delphi. Catalog de piese de schimb pentru Sistem de aer conditionat. Uleiul de compresor lubrifiază şi răcește piesele mobile ale compresorului. Pelicula de ulei protejează, de asemenea, garniturile din cauciuc.


Producator compresor: Denso. Piese auto online - Bine ati venit in WebShop nostru online de piese auto! Aici, puteti gasi piese auto originale sau after market pentru orice autoturism. Piese pentru autoturisme, utilitare mici și mari, accesorii și uleiuri/aditivi acum din webshop-ul Bardi Auto! L-am auzit la benzinare cat si la diesel VW; ba chiar si la Astra H 201.


Cineva mi-a zis sa schimb fulia de la compresorul de clima. Vand compresor aer nou, usor de manipulat, transportat si depozitat (vezi foto) . Renault, opel , citroen, bmw, for audi, mitsubishi, rover, volkswagen, nissan y mas. Focus Golf sau Astra H ? AC , pastillas discos brembo , . StOSSDaMPFeR de suspensión de aire del compresor de aire de la bomba de aire con. UN/C/manguera de pinzas hidráulicas Kit de accesorios de manguera h. R134A HVAC/C refrigeración Kit AC colector de conjunto de Auto servicio de.


Compresor ac opel astra h

Opel Cruze Astra para Chevro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare