miercuri, 9 ianuarie 2019

Emulsie pentru strung

Lubrifiant şi agent de răcire solubil în apă, din categoria EP ( rezistent la presiuni extreme, pentru solicitări ridicate) Are o capacitate remarcabilă de răcire şi . Lichide concentrate de ungere (lubrifiere) si racire pentru operatii de prelucrari mecanice pe masini de inalta performanta. EMULSIE pentru prelucrare prin . Intrebare: cum se prepara emulsia apa-ulei si daca se mai adauga si alti aditivi in aceasta emulsie ? La o cautare pe net, vad ca nu este asa ce . Se dilueaza cu apa in raport de – functie de operatiune de aschiere. Este concentrat si trebuie diluat ( emulsie si apa).


Deci din litru iese litru lichid de . FILETARE cu tarodul, precum si la prelucrarile pe Strunguri Revolver, Strunguri Automate etc. Societatea LIMAVORA SRL are ca domeniul de activitate: comertul si distributia de produse de degresare, decapare si curatare industriala, duze, nebulizatoare,. Produsul LUBRESIM A este un fluid concentrat de ungere (lubrifiere) si racire, utilizat pe durata efectuarii unor operatii de prelucrari mecanice pe masini de . Strunjirea oţelului dar şi găurirea, filetarea şi roluirea pe strunguri simple şi . Noile emulsii aparţinând mărcii Multan şi-au dovedit performanţa în practica industrială.


Lichidul de racire pentru operatiuni de prelucrare a metalelor prin aschiere, comercializat, are in compozitie inhibitori de coroziune pe baza de aminoalcanoli , . Sunt consultant in filtrarea aerului industrial, specializat pe filtrarea vaporilor de ulei si emulsii. Ajut companiile sa isi rezolve problemele cu . O gamă largă de duze emulsie de răcire şi lubrifiere pentru . Usor de fixat, de pozitionat, datorita constructiei modulare din elemente identice, furtunul de emulsie este indispensabil la freze si strunguri. Strunjire planetara cu placuta Seco Duratomic, suport ISEH Focsani, unghi negativ, turatie 8RPM. Produs de lubrifiere si racire fara clor si sulf. Emulsie racire prelucrari strung.


Se foloseste, de asemenea, pentru prelucrari pe strunguri automate a aluminiului, cuprului si aliajelor lor. Racire prin brosa cu emulsie : 40bari. Acest centru de prelucrare in axe este masina . Lichidul de ungere şi răcire utilizat ca emulsie 2- conform invenţiei prezintǎ următoarele avantaje: o prezintǎ bunǎ stabilitate în timp;. CNC, substanta decofranta, emulsie , . STOC INDISPONIBIL MOMENTAN.


Gamă Premium de strunguri si centre de strunjire orizontale cu CNC. Grad ridicat de customizare și automatizare. Pompa de emulsie tip Tx 1asigura presiunea hidrostatica necesara actionarii urmatoarelor mecanisme din componenta cajelor degresisoare si finisoare:.


Utilajele ce urmeaza a fi amplasate sunt : de strunguri , centre de prelucrare. Datorita substantelor din componenta sa, aceasta emulsie pentru racire . Strung automat - swiss strung GILDEMEISTER Speed 20-8. AGIP AQUAMET 1formeaza o emulsie laptoasa, foarte fin dispersata,.


Aplicatii : dispozitive si masini de taiere, tocare, frezare precum si strunguri si alte masini-unelte. Fisa tehnica pentru Ulei ghidaje Sta-Put G Descarca fisa . Se folose te, de asemenea, pentru prelucr ri pe strunguri automate a aluminiului, . CNC si fluide de aschiere. Vrem sa dam clientilor nostri o satisfactie cat mai buna, astfel . O emulsie stabilă se obţine pentru o concentraţie de emulgator în . Pentru detalii sunati la nr afisat.


Metal Star SRL s-a specializat pe furnizarea de solutii complete in prelucrarea metalelor. Astfel asiguram pe langa consultanta gratuita si suportul tehnic . Utilizare la ieşiri înclinate şi găuri transversale. Se poate utiliza cu emulsie sau ulei.


Pe strunguri : eroare de aliniere între axa de rotaţie şi axa burghiului. Strung CNC: atunci când compania a avut nevoie de un strung CNC. Fluidele de prelucrare miscibile cu apa (atât cele care formează cu apa, emulsii lăptoase şi microemulsii cât cele care formează soluţii) sunt utilizate în mod . Se interzice spalarea mainilor cu emulsii sau uleiuri de racire , produse. Se vor folosi cutite de strung cu prag special pentru sfaramarea aschiei continue.


Operatii specifice: ascutirea cutitelor de strung , a frezelor, burghielor, rectificari profilate. Sunt ideale pentru atelierele mecanice dotate cu strunguri , freze, masini de . STRUNG CU COMANDA NUMERICA OKUMA. Folositi tipul recomandat de emulsie pe cat posibil.


Mini- strung pentru lucrări din metal. Se va menționa pe plic: Ofertă procedură achiziție Strunguri. Pistol cu emulsie pentru spălat incinta, Cerință obligatorie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare