miercuri, 30 ianuarie 2019

Spatiu spalatorie auto bucuresti

Birouri - Spatii comerciale - Anunturi gratuite - spalatorie auto. Bucuresti , Sectorul Ieri 11:45. Este destinat pentru parc auto, spalatorie, statie itp sau orice alta . Find the best offers for Properties. Imobiliare inchirieri spatii comerciale.


Inchirieri spatii comerciale in toate zonele. Descriere spatiu comercial. Cifra de afaceri: 1EuroProfit: 1Euro 400. Euro Spalatorii auto si Vulcanizari. Teren pretabil spalatorie sau service auto BANEASA - SISESTI.


Ofer spre inchiriere spalatorie auto cu cafenea si vulcanizare - spatiu comercial de inchiriat in Timisoara, din judetul Timis, in zona Mehala, . Vinde cu un anunt gratuit sau gaseste oferta completa cu anunturi cu spatii comerciale. Spatiu comercial de inchiriat, in zona Semicentral, Cluj-Napoca. Pretabila amenajare autoservice, spalatorie auto , vulcanizare. Spaţiu comercial, Nufarul. Auto cu prețuri accesibile.


Vand spalatorie auto sect. Vând spălătorie auto in funcțiune de peste ani,foarte profitabila,chirie f. Tomis I-teren cu casa,ideal spalatorie auto , spatiu comercial - teren constructii de vanzare in Constanta, din judetul Constanta, in zona Trocadero, teren 1mp. Spalatorie auto si vulcanizare de vanzare in ploiesti zona sud. Majoritatea romanilor ajung la o spalatorie auto o data pe saptamana, si pentru ca fac un calcul si vad ca au cheltuit 1de lei intr-o luna se . BUCURESTI Strada Torcatoarelor, Bucharest. Momentan functioneaza ca spalatorie auto dar poate fi excelent si pentru alte businessuri gen service auto vulcanizare etc.


Pe el este cadastrata si intabulata o. Eurocooling Center va ofera spatii climatizate pentru congelare, statii pentru . Rezultat de căutare pentru spatiu spalatorie auto bucuresti în România. SPATII CAROSABILE EXISTENTE - DOMENIU PUBLIC. Avem aproximativ 1de rezultate pentru spatiu spalatorie auto bucuresti cuvinte cheie. Anunturi imobiliare spatii comerciale in Sibiu cartierul Orasul de Jos de inchiriere pretabil pentru spatiu industrial in zona Abatorului oferta spatiu comercial de la . Proprietatea este situata in zona mediana a municipiului Tg.


Mures, in Cartierul Nov. Căută-ți locul de muncă: La-spalatorie în Otopeni, județul Ilfov. Personal spalatorie auto. Conditii bune, spatiu nou, curat, civilizat. Serviciul de spalatorie auto la domiciliu se adreseaza tuturor persoanelor care . Livrare gratuita la sediul societatii dvs.


Complex comercial cuprinzand spatii pretabile productie, depozitare sau prestari. Sectie spalatorie auto cuprinzand un numar de boxe cu vestiar, toalete, atelier. Spatiu in suprafata totala de 3mp, suprafata inchiriabila 3mp. Berceni Aparatorii Patriei spatiu amenajat pentru spalatorie auto , 40mp . Centrul asigură atât servicii de închiriere de spațiu (tarif pe metru părtrat) cât.


Achizitionarea prin proiect a . Puteti obtine cel mai bun pret pentru constructii spalatorii auto prin intermediul serviciului de cereri de oferta. Tot aici mai gasiti informatii despre acte auto sau balast electronic. Asta e calea legala pentru autorizarea unei spalatorii. Ca fapt divers, la din proiectele pe care le fac, fie ca-i vorba de locuinte sau de spatii comerciale, constructia este finalizata.


VAND SPALATORIE AUTO , VULCANIZARE, SERVICE AUTO SI SPATIU. PLAN DE AFACERE - SPALATORIE AUTO - UNIVERSITATEA TEHNICA DIN. Vanzari spatii comerciale Pitesti. O spalatorie auto poate fi o afacere profitabila pentru un antreprenor cu.


Intrucat masina este o necesitate, ci nu un lux, spalatoria auto este o varianta de afacere care. Vrei sa deschizi o spalatorie auto self-service WashPoint in franciza? Este spatiu modern unde iti poti spala masina singur, cu ajutorul. Acasă Actualitate Spălătorie auto fără autorizaţie de mediu. Timişoara, cei care au închiriat un spaţiu unde funcţionează o spălătorie, nu au.


Prestarea de servicii tip “ spalare autovehicule” pentru parcul auto al Ministerului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare