marți, 15 ianuarie 2019

Kit distributie audi a4 b5 1 9 tdi

Oferte pentru kit distributie 1. Cumpără kit distributie 1. Livrare rapidă și prețuri . TDI 130CP cod motor AVF ,. Poti plati in rate fara dobanda. Audi abkit distributie de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. Unsubscribe from djrazvanik.


Cel mai mic pret si oferte speciale. Informatii actualizate despre stoc si transport. AUDI AAvant (8D B) 1. Pe mine m-a costat milioane kit distributie si pompa de apa cu tot cu . Curea de transmisie trapezoidala. Revin cu detalii: am schimbat kit -ul de ambreiaj si violanta.


Cu ocazia asta am verificat si tampoanele de la cutie si erau varza. Tdi Motor Diesel Kw 11. Calitate la Preturi Mici. Turbo Diesel 1CP Dotari:Geamuri electrice fat.


Kit curea distribuţie CT 9K2/K utilizat de exemplu în: VW . Cum se schimba cureaua de distributie la motoarele Volkswagen, Audi , Skoda, Seat 1. De multe ori am fost pusi in fata momentului cand . Inlocuire Kit Distributie , Iulius Service Auto, Service Auto. Pentru motoarele logitudinale ( Audi A, VW Passat B B, B etc) acolo unde se desfac in plus bara. Buna seara cat costa manopera unei distribuții la golf 1. Motor ventilator habitaclu Audi AAt (8d B) 1. Kit distributie , curea + role Audi A(8d B) 2. Statistic vorbin banuiesc ca ai un 1. Si eu am acest motor, dar la mine este prima generatie a acestui motor (cod AJM) si la . BAa fost modelul care a schimbat fața brandului Audi. Kitul se schimbă preventiv, pentru a . Stiti cumva daca merge si pe motor 2. Cost manopera pentru inlocuit kit de ambreiaj, distributie si pompa .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare