marți, 4 iunie 2019

Banc injectoare

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Banc testare si reparatie injectoare si pompe Common Rail. Stand de testare si reparatie pentru injectoare si pompe Common Rail.


Oferte pentru banc injectoare la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără banc injectoare de la unul din magazinele noastre. Numar de injectoare testate : 4.

Bancul este disponibil in doua variante, dupa preferinta: preconfigurat sa testeze un singur injector sau maxim patru. Noua achizitie : banc de testare BOSCH EPS 8, prin acest banc se pot testa noile generatii de pompe injectie fiind respectate atat specificatiile si. Pentru fiecare injector sunt disponibile . Fiecare injector este testat pe banc BOSCH sau DELPHI (CAMBOX) in functie de modelul injectorului , dupa care se intocmeste o fisa de calibrare electronica cu . Noi lucram cu instrumente specializate si bancuri de testare de la Bosch. Reparatii injectoare pompe duze 2. TDI cu o singura axa cu came, inlocuim componentele uzate cu piese de origine noi, calibram si testam pe banc special . Majoritatea injectoarelor au probleme din . Buzau, reconditionari injectoare Buzau .

Dupa aceasta verificare, odata ce . Other Images in this Gallery. Găsiți bancul de testare common rail cu injecție de calitate pentru vânzare aici. Suntem unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de benzi de test . Suntem producatori de banc profesional testare funcţională şi furnizorii din China, specializata . Asadar site-ul este prezentat in ansamblul tuturor serviciilor oferite cu focusare pe Banc Testerul Bosh pentru injectoare , astfel ca o categorie separata ii este . Express Diesel achizitioneaza primul banc EPS 8cu KMA electronic din.


Testare și reparații injectoare ,calificare la locul de munca. Cheap injector test, Buy Quality injector diesel directly from China injector holder Suppliers: CRDI TEST BANC (common rail diesel injector test banc ) Enjoy . Va supun atentiei cateva intrebari legate de injectoarele motorului y17dt. Cum am ajuns sa le suspectez este o poveste lunga ce nu isi are . Pe acest stand pot fi probate toate tipurile de injectoare cu Mşi Mla racord. Standul se va monta pe un banc (masă ). Injectorul este supus la toate . Sistem de curatat sisteme de alimentare si injectoare benzina si motorina direct pe autovehicul. Vand banc de testare injectoare marca BOSCH EPS 205.


Curatarea se efectueaza fara demontarea injectoarelor de pe . Dotat cu soft pentru testare . Tester pentru pompe si injectoare Common Rail.

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Schimbi doar un injector si vezi noile valori? Apoi schimbi altul si tot asa? Nu este mai recomandat sa convingi posesorul sa purceada la un test pe banc la . VW Passat TDI CBAB engine injector leak test. Stand Testare si Calibrare sisteme de injectie EUI.


Banc de proba si curatator de injectoare BI- scule auto - scule si unelte - scule si echipamente - magazin de scule - scule profesionale si echipamente de . Hartridge Accesorii testare . Acest anunt nu mai este activ. Bosch EFEP 67 60H, EPS10 EPS200. Vine echipat cu soft cu baza injectoare actualizata bosch si delphi. Banc probe injectoare Common Rail. ITV bench is equipped with a INJETVISION vision system whose purpose is to observe and study the jets from high pressure diesel injector in inert atmosphere.


Pompa pentru injectoarelor diesel. Trusa cu saibe din cupru pentru injectoare. Set de chei pentru conducte injectoare. Căutare injector , pompă de injecție sau turbosuflantă după cod:.


LICHIDARE ATELIER -VAND BANC CENTICUBAT POMPE DE INJECTIE. DISPOZITIV PENTRU VERIFICAT INJECTOARE ELECTRONICE . Se pot verifica injectoare si pompa common rail marcile BOSCH, . La injectoarele pompa duza din gama Vw Audi, verificarea si calibrarea se efectueaza pe banc marca CAMBOX , acest banc ne permite o verificare corecta. Service pentru motoare diesel: reparatii injectoare si pompe injectie pentru.


Verificari injectoare Denso common rail.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare