vineri, 14 iunie 2019

Curatare injectoare ultrasunete

Serviciu de ultima ora: curatare injectoare benzina cu ultrasunete , folosind tehnologie de ultima generatie. Imi puteti recomanda vreo firma sau atelier in Bucuresti unde sa imi pot duce injectoarele la curatat cu ultrasunete , ca in solutiile ce se gasesc . Oferte pentru curatare injectoare cu ultrasunete la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără curatare injectoare cu ultrasunete de la unul din . Tocmai de aceea se recomandă apelarea la servicii specializate, care au posibilitatea de a efectua operațiuni de curățare injectoare cu ultrasunete , precum . Curatat injectoare si testat pe banc. Curat injectoare benzina cu ultrasunete - testare electric al injectorului - simulare functionare injector in conditiile de pe vehicul. Referitor la curatat injectoare cu ultrasunete in cazul meu a fost un fel de frectie- aveam un injector cu probleme,dupa curatare nu a disparut . Principalul motiv sunt depunerile, care se acumulează pe vârful injectorului, şi progresiv acestea pot creste si inrautati situatia.


Atunci când un motor este oprit . Am deschis acest subiect in calitate de utilizator al ambelor metode de curatire a injectoarelor atat cu ultrasunete cat si soltii de curatare. Cuva de curatat cu ultrasunete considerata varianta cea mai eficienta pentru curatat injectoare sau componenti de precizie din sistemele de injectie diesel si . Noroc, dupa cateva imformatii culese despre functionarea unei masini de curatat cu ultrasunete m-am hotarat sa construiesc una. Demontare injectoare si curatat cu ultrasunete : 1Ron.


La tipii astia puteti curata injectoarele pt benzina sau diesel, la benzina poate sa faca si testele (adica la fix pt bikeri), la diesel nu. Cum este mai bine sa fie curatate cu ultrasunete sau cu solutie ? Mi sa recomandat sa curat injectoarele cu ultrasunete. Altcineva mi-a recomandat prima data sa incerc cu ceva aditivi de curatat injectoare. D05UahSlxgt=1s tag, injector ,forsunki, forsunsi,duze,duse, injector. Motoarele moderne au sisteme de injectie controlate electronic, care gestioneaza cu mare precizie . Contactati-ne pentru detalii.


Suntem dotaţi cu aparatură marca Hartridge (Anglia), aceasta fiind singura firma. Servicii de reparatii injectoare ,reconditionari injectoare. In injectoarele electronice si cele mecanice de-a lungul exploatarii se creeaza depozite de reziduri datorita compozitiei organice a benzinei, . Ma tot bate gandul sa curat injectoarele , de ceva vreme incoa. Martie 9 Targu Mures, . Spuneti-mi va rog din experienta d-voastra care metoda de curatire a injectoarelor la motoarele pe benzina credeti ca e mai eficienta dar si mai . Siemens,in bord masina in scria power steering . Performanța injectoarelor de benzină este diagnosticată pe stand în diferite moduri.


Curățarea și verificarea injectoarelor de benzina cu ultrasunet se . Se face cu ajutorul ultrasunetelor, acestea facand posibila aducerea injectoarelor la parametrii initiali. Acum cateva zile am vazut un cielo galatean care avea injectoarele curatate cu ultrasunete (culmea tot cu milion) si avea durata de injectie de 5-ms in loc . Va punem la dispozitie serviciul ultramodern de curatare al injectoarelor de benzina folosind ultrasunete. Dotat recent cu aparatura. Un mecanic mi-a spus ca ar trebui sa fac o curatare de injectoare dar nu stiu cum se procedeaza. Iulius Service Constanta . Am auzit de curatare cu ultrasunete sau . Verificare, calibrare si reparatii injectoare.


Curatare injectoare ultrasunete

Posibilitatea de testare a maxim injectoare. Recunoastere automata a injectorului si reglajetele de intensitate si voltaj. Tanc de curatare cu ultrasunete cu . Preț fără TVA: 11lei.


Pentru depuneri rezistente, injectoare. Reparat sistem suspensie. DAca vrei sa simti rezulatele , fa o curatire profesionala cu ultrasunete. Se dau injectoarele jos si se curata , dupa care se remonteaza.


Curatare injectoare ultrasunete

Momentan site-ul este în construcţie. Vă rugăm să reveniţi mai tarziu. Citat Postat original de PYZ Vizualizare Mesaj. Din cite stiam eu doar injectoarele pe benzina se curata cu ultrasunete. Stie cineva, si a realizat pana acum, o curatare a injectoarelor ? Solutie de curatat injectoare exista o gramada pe piata dar imi este frica.


Timp de curăţare reglabil, - min. Reglare temperatură, - °C. Injectoarele se testeaza pe .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare