vineri, 7 iunie 2019

Ora de manopera service auto

K2T3Descriere: Acest produs curata perfect intregul sistem de injectie a combustibilului, inca de la prima utilizare. Reduce consumul de combustibil si . Cea mai buna solutie pentru un motor curat e forja din cand in cand. View Full Version : fuel injector cleaner (STP).


Descriere: Aditiv pentru benzină senzațională este utilizat de către profesioniști.

Deja la prima curata perfect . Cumpara acum de pe Okazii. Aditiv curatat injectoare benzina 3ml NOXARO - pentru ca masina ta sa functioneze la fel ca atunci cand era noua! Pastreaza “sanatatea” automobilului tau . Curăţă întregul sistem de alimentare şi pereţii greu accesibili din partea superioară a cilindrilor. Cum se utilizeaza solutia de curatat injectoare , motor, rezervor si teava.


Solutie curatat injectoare benzina , 3ml-Injector Cleaner For Petrol Engines. Operatiunea am facut-o cu un spray de curatat carburatorul ,acum nu mai.

CE BENZINA ESTE MAI BUNA ? CE ESTE BENZINA DE CURSE? Avantajele curatarii injectoarelor cu ultrasunete. Pentru mine, decat să o forjez, mai bine mă pun şi desfac injectoarele şi le curăţ bine. Aditiv benzina pentru curatat injectoare Abro 3ml la Dedeman. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Uleiuri si aditivi auto pe site.


Am auzit vorbindu-se de solutii de curatat injectoare. Va rog sa-mi spune-ti ce ati folo. Daca stiam de la inceput, nu mai aruncam banii pe solutii inutile care . Inainte sa ma gandesc sa schimb . Piese - Accesorii Autoturisme. Comanda online Sonax solutie curatat injectoare benzina 3ml, la pret avantajos 24. Descopera optiunile de livrare sau ridicare din . Cel mai mic pret si oferte speciale.


Service Injectoare este un service auto specializat in curatarea si repararea. Soluţia de curăţare a injectoarelor este o combinaţie de substanţe active cu o acţiune deosebită de curăţare şi de protecţie a tuturor sistemelor .

Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Nu rata promoțiile zilei! Beneficiaza de Garantie si Livrare rapida.


COMMA Petrol Magic Aditiv curatare injectoare motoare pe benzina - 4ml - aditiv pentru motoare pe benzina foarte concentrat ce inlatura cu rapiditate . ATOMEX Multi Cleaner BENZINA si GPL aditiv de benzina destinat tratamentului. Imbubatateste calitatea aprinderii si arderea . Iulius Service Auto Constanta curata injectoare benzina cu ultrasunete si testeaza injectoare benzina cu stand de curatat blustar, solutii curatare si testare c. Curățător injectoare - motor benzină. CURATAREA SISTEMULUI DE COMBUSTIBIL CU. Ajută la recâştigarea puterii şi acceleraţiei.


Curăţă injectoarele înfundate printr-o singură umplere de rezervor. Folosirea regulata a 5inPetrol Injection Cleaner ajuta la indepartarea impuritatilor si pastrarea curata a injectoarelor ,carburatoarelor,valvelor. Cantitate: Disponibilitate: Pe stoc. As dori sa cumpar atat aditiv pentru benzina cat si pentru injectoare (in cazul in care Ticozaurul meu are asa ceva). Le pot folosi pe ambele . Model, Injector Cleaner Petrol.


Magazin piese auto online. ML solutie de curatat injectoare este suficienta pentru litri de benzina. Curatitor injectoare TOYOTA. ATOMEX MULTI CLEANER BENZINA -CURATITOR COMPLEX SISTEM ALIMENTARE. Livrare gratuita pentru comenzi . Aditiv complex de benzina Metabond Megasel Plus 250ml.


Caracteristici: - curata rezidurile de combustibil si trateaza sistemul de injectie si componentele sistemului de alimentare cu benzina. Aditivi pentru curatat sisteme de alimentare. TCEssence - aditiv curatare injectoare ( benzina ), 300ml.


Alegeti modelul de care aveti nevoie: TCEssence - aditiv preventiv injectoare ( benzina ), 200ml.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare