marți, 14 iulie 2015

Aparat de dejantat

Aparat de dejantat

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Masina echilibrat TW F-- 220V - 24. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Va oferim o gama completa de aparate de dejantat , de la trei furnizori de utilaje de vulcanizare.


CormachWash Arad - Instructiuni de schimbare anvelopa. Compania noastra va sta la dispozitie cu o. Vând aparat dejantat Ravagliol, stare perfecta de funcționare, ca nou, trifazic. De vanzare aparate vulcanizare aparat dejantat si echilibrat in stare foarte bun . Noul MS 9este un aparat automat, pentru jante pana la 3 ce poate lucra cu toate tipurile de janta fara efort si foarte rapid.


Vizualizare ca: ListăGridComparare Produse (0). Aparatul integreaza cele mai noi. Oferte pentru aparat dejantat la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără aparat dejantat de la unul din magazinele noastre. Nu ai găsit aparat dejantat.


Aparat de dejantat

Un aparat dejantat sau o masina dejantat este o masinarie utilizata cu precadere in service-uri sau vulcanizari. Functia acesteia este de a . Cumpara acum, 1 sigur prin Garantia de Livrare. Realizand cat de dificila este aceasta operatiune, oamenii au venit cu o idee, aceea de a inventa o masina de dejantat roti manuala.


Home Vulcanizare Maşini de dejantat TECO special. Scule auto profesionale pentru service-uri auto. Gasesti tot ce ai nevoie intr-un singur loc. Caracteristici Calitate . Pachet vulcanizare format din aparat echilibrat RHM1si aparat dejantat RHM1024. Mașină dejantat semiautomat; Braț depresor pneumatic; Coloană service rabatabilă, cu fixare manuală; Pistol analog pentru umflat roți; Certificat . Nu a fost folosita in țară.


Pentru alte detalii sunati, produsul este cel din poze. Store comercializeaza utilaje vulcanizare, aparate dejantat pentru service- uri auto. Asiguram garantie si service la toate produsele noastre!


Pentru un service de roți, este obligatorie prezența unui aparat dejantat sau masina dejantat , fără acestea fiind practic imposibilă înlocuirea . Autoequip Solution vinde masini de jantat roti si dejantat roti motociclete, scutere, atv-uri. Te sfătuiesc să începi cu un aparat dejantat roti ,. Date tehnice: Presiune de lucru 8-bar Cadru solid Detalonare uşoară ( cilindrul de detalonare este galvanizat) Masă cu autocentrare pentru roţi Scule cu. Oferte APARAT DEJANTAT CAMIOANE SECOND HAND CHISINEU CRIS - Vanzari, Cumparari, Servicii APARAT DEJANTAT CAMIOANE SECOND HAND . Acest produs face parte din categoria Scule si echipamente . Date tehnice: Putere motor: kW; Tensiune de alimentare : 400V; Nivel de zgomot: dB; Dimensiune de prindere exterioara: - 17 . Scania R1Gb 48xKettenabroller Euro .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare