miercuri, 1 iulie 2015

Parbrize auto bucuresti bd timisoara

Inainte de toate, pretul e intradevar mic si. AustroGlass este un service parbrize auto ce asigura atat montaj pentru parbrize cat si. Asiguram montaj si reparatii parbrize auto pentru toate tipurile de autoturisme.


Parbrizul masinii dumneavostra este fisurat sau ciobit? Echipa noastra de profesionisti are rezolvarea, oferindu-va servicii de cea mai inalta calitate. București , București , B-Dul Timișoara , Nr.


Bucuresti , lasand in urma sute de masini avariate. In momentul de fata firma importa in mod direct de la producatori de renume din aceasta industrie si acopera complet orice gama de cerinte de parbrize de la . MARCTEC AUTOGLASS, Sector BUCUREŞTI. Autovehicule - parbrize. Montaj parbrize la domiciliu (1). Beneficiezi de Prețul Corect și Calitate Premium pentru toate serviciile auto oferite.


Ai experienta in montarea de parbrize sau doresti sa inveti? Set lipit parbriz auto - Set lipit parbriz - Set complet pentru fixarea. Vindem si montam parbrize si lunete la cele mai mici preturi la orice geam auto comandat montajul este gratis ! Lipsesc: bd ‎ timisoara Inlocuire parbriz, unde, cum. Anul trecut in Septembrie am schimbat parbrizul (Renault Symbol) la firma Martec pe Bd. La acest numar functioneaza clinica Gral, nicidecum un atelier cu specific auto.


Furnizori parbrize , lunete si geamuri pentru autoturisime, camioane, autocare. Reparatii parbrize crapate sau ciobite. HD auto glass, autoglass, parbrize , folie auto ,. Magazin online piese auto pentru orice marca de autoturisme.


Puteti plati in rate fara dobanda. Consultanta gratuita, factura si garantie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare