vineri, 3 iulie 2015

Caseta directie suzuki sx4

Cele mai bune prețuri la piese de schimb de înaltă calitate, reduceri. Mărci disponibile de Set reparatie, caseta directie pentru SUZUKI SXonline, în mod mai convenabil și profitabil decât cu amănuntul. Cumpara acum de pe Okazii.


Magazin Piese Auto SUZUKI SXcu livrare prompta in toata tara. DDiS 4x KW si puteti face . Piese auto online originale sau aftermarket pentru . Bucsa reparatie pentru caseta mecanica de SUZUKI SXcu ax cremalier de mm. Beneficiezi de Consultanta, Garantie , Cele Mai Bune Preturi, Livrare in Tara ore.


Vand piese SUZUKI VITARA, livrare in Bucuresti si in tara. Contactati-ne pentru pret caseta directie. Servicii profesionale oferite de atelierele AMC Spares SRL.


Vand caseta de directie reconditionata pentru SUZUKI SX4. Pretul contine TVA si piesa veche . Dar nu, acea bara Pitman de sub caseta de directie , cand o misc in sus si in. Platesti in rate fara dobanda, primesti factura si garantie. Comanda simplu si rapid piese auto pentru masina ta. Vezi oferta de piese auto SUZUKI!


DIRECTIE SUZUKI SX(GY) 1. Pe acest site gasesti piese auto pentru SUZUKI SX(GY) 2. Ddis 4x(rw 420d) Motor Diesel Kw 07. Calitate la Preturi Mici. Daca simti defectiuni in functionarea sistemului de directie sau consideri ca este nevoie de inlocuirea casetei de directie , vino cu masina la Revizie Auto Service . Piese masina piese-auto SUZUKI SX(EY, GY) 1. Benzina 16v cod: B36M1008BX Piesa este originala.


Cutie de viteze - Uleiuri: SUZUKI , SX(GY), (20- prezent), 1. Ulei cutie viteze manuala; Ulei diferential; Ulei cutie transfer; Ulei caseta directie. Suzuki SxS-Cross luxus .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare