miercuri, 15 iulie 2015

Parbriz splintex

Comercializam si montam geamuri auto ( parbrize , lunete, geamuri laterale). Saint-Gobain Sekurit, Pilkington, P. ORIGINAL sau NEORIGINAL, ce să alegem? Geamurile originale sunt ABSOLUTE! Ele servesc drept etalon la care tind toți producătorii mondiali de geamuri . Cand m-am dus sa verific un pret mi-au spus parbriz original plus montaj la Skoda. Splintex si de Pilkington.


Parbriz splintex

Parbriz BMW (E60) 5d 110kW 09. Anul trecut am schimbat parbrizul original tot cu unul original. Eu am schimbat parbrizul cu senzor de ploaie din fabrica. Mai multe rezultate de la vwforum. Secretele masinii tale: ce se ascunde in spatele simbolurilor de pe.


Cu totii am vazut pe parbriz , pe luneta sau pe geamurile laterale niste inscrisuri, dar niciodata nu ne-am intrebat ce inseamna. Centru de parbrize este marca utilizata de firma Pilkington pentru distributia si montajul geamurilor auto in Romania. Aceasta sigla reprezinta calitatea, . Unde pot gasi un parbriz de Ede calitate? Ion Ionescu De La Brad Nr.


Echipa noastra de profesionisti are rezolvarea, oferindu-va servicii de cea mai inalta calitate. Orice sticlă autovehicul - parbriz , lunetă și laterale conține o mulțime de informații. Afla de unde sa cumperi parbrize auto, lunete, geamuri laterale duplex. Nu există informații disponibile pentru această pagină.


Servicii oferite de catre Mcc AutoGlass S. Importul oricarui tip sau model de parbriz de cea mai buna calitate. Schimbare de parbrize , geamuri laterale, . In iunie stockul de parbrize auto a fost suplinit cu un lot nou de geamuri auto de. Dezmembrez smart fortwo macara parbriz luneta aripa far haion capota. New Best Glass Constanta comercializeaza si monteaza o gama variata de parbrize , lunete, geamuri laterale, geamuri triunghiulare si chedere pentru toate . Depozitul de parbrize braila va pune la dispozitie cca 8de repere auto. L va ofera o gama variata de.


Parbriz splintex

Ai nevoie de parbriz calitativ la un pret bun! DOT4 Pilkington Lamino . Asta spune cate ceva despre calitatea lor de atunci. Ma gandesc ca are parbrizul o rezistenta limitata la ciclurile incalzit/racit si invers si la un moment dat crapa. Iasi este specializata in montarea profesionala de geamuri auto: parbrize , laterale, . Care o fi cea mai buna solutie pt. Marci: autovehicule aflate in cataloagele: nord glass, benson, saint gobain, pilkington, olympia, splintex , lumi glass.


MOTOR GLASS SRL- Oradea - PRODUSELE NOASTRE FIIND , PARBRIZE , LUNETE SI GEAMURI LATERALE LA AUTOTURISME . SPLINTEX , se vinde la 1lei. Stocul nostru cuprinde o gama .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare