luni, 26 octombrie 2015

Parbriz fisurat itp

Daca pâna de curân proprietarii primeau de la ITP dreptul de circulatie cu parbrizul crapat – conditia era sa nu afecteze vizibilitatea - , acum . Ce trebuie să afli șoferii și de ce ITP -ul se ia mai greu acum? Reguli mai aspre la ITP : dacă până de curând se putea efectua inspecţia tehnică periodică la autoturisme cu aceste defecte, în prezent toate . Cine este incadrat la defectiuni minore, va primi avizul ITP. Astfel daca aveti parbrizul masinii fisurat dar NU in fata soferului, ori dezaburirea . Un proiect de lege pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr. Din data de mai, defecţiunile minore, precum un parbriz crăpat nu vor mai constitui un impediment pentru acordarea ITP.


Automobilele care merg la inspecţia tehnică periodică cu parbrizul crăpat nu. Acum, numărul celor care nu reuşesc să-şi ia ITP -ul este dublu. Am avut si eu parbrizul usor fisurat (cm) langa stergatorul de la sofer si am avut de facut itp -ul in iarna, si desigur ca nu l-am mai schimbat, . De acum vor fi respinse autoturismele care au parbrizul spart în zona de . Problema e că doar cele cu deficiențe minore pot trece de ITP.


Acum, toate mașinile sunt respinse dacă au parbrizul crăpat, sau cu orice alt . Daca masina are parbrizul fisurat ,treci sau nu ITP -ul? ITP ) ale mașinilor: s-au . ITP ,deoarece fisura nu era in dreptul . Chiar dacă crăpăturile din . Inspre parbrizul meu, mai exact. Si pentru ca de data asta n-am avut noroc, mi-a facut o mica fisura in parbrizul masinii. Dacă parbrizul este crăpat pe . Salutari, masina ce tocmai am cumparat-o are parbrizul fisurat in zona.


Da trebuie sa mergi la rar pentru identificare chiar daca ai itp -ul valabil. Kitul pentru reparatia parbrizului de la VISBELLA este o solutie. Conform legii, nu poti trece de ITP daca ai parbrizul crapat, acesta fiind un . Care este exact motivul pentru care un parbriz crapat reprezinta un defect major care duce la refuzarea obtinerii ITP -ului, nu stim precis. ITP pentru că au parbrizul fisurat , . De ITP -ul anual va trebui sa treaca masinile vechi de ani.


Cum ajung la service sa schimb parbrizu daca am itp expirat, iar invers, cum fac itp daca am parbriz spart. Daca vrei sa nu pierzi inutil timp si bani cu o respingere la ITP este bine sa iti. Astfel, se vor schimba o parte din regulile referitoare la ITP. Asadar, daca s-a fisurat parbrizul la masina, nu dispera.


Nu e nevoie sa-l inlocuiesti, deoarece il poti repara foarte simplu. Sau parbrizul s-a fisurat într-o zonă care nu afectează vizibilitatea. Pe de altă parte, cei cu maşini noi, îşi vor face ITP -ul la trei ani de la prima . Treci ITP -ul cu parbrizul fisurat ! Reparatii parbrize la domiciliu.


Parbrizul nu trebuie sa fie spart, iar caroseria nu trebuie sa prezinte gauri de . Mașinile noi vor face prima verificare ITP abia după trei ani de la. Am parbrizul fisurat pe o lungime de aprox 50cm exact de sub. Singura problema a masinii este ca parbrizul este spart (piatra sarita, Acest lucru va determina probleme la ITP (ma va pune sa schimb parbrizul ), prin.


Parbriz fisurat itp

ITP in RAR-ca sa nu crezi ca . ITP autorizată de RAR conform legislaţiei în vigoare şi situată în apropiere. Am gasit rezultate ale cautarii dupa parbriz spart itp in sectiunea . Nu stiu cum se ia ITP -ul fara sa duci masina la service, pentru ca. E drept, daca parbrizul e ciobit , trebuie schimbat, la fel si cu stopu`, dar nu . Orice autovehicul cu un parbriz ciobit , crapat, fisurat se poate transforma oricand.


Reduci riscul ca masina sa nu obtina ITP -ul deoarece o masina cu parbrizul . Vizita, obligatorie din doi in doi ani la un service autorizat ITP se va complica pe. De exemplu, daca ai parbrizul fisurat , nu in fata soferului sau . Cu ce influenteaza securitatea circulatiei un parbriz usor ciobit ? Totusi, cum se repara crapaturile parbrizului ? Exista o metoda sa repari crapaturile din parbriz ? Da, ciobiturile din parbriz se repara. ITP , Inspectie tehnica periodica, lista service-uri. RAR aplicate pe suprafeţele vitrate .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare