miercuri, 7 octombrie 2015

Polisharea farurilor

Am mai vorbit si in alt newsletter si in alte video-uri despre polisharea farurilor. In filmul de astazi, insa, dupa ce iti voi arata cum isi pierd farurile . Daca ele nu sunt noi, in acest moment, se pot reconditiona. Ca să ne lămurim despre ce înseamnă polisharea corectă farurilor , cum și când face, l-am rugat pe Alexandru Ungureanu, general manager la . Bineinteles ca acestea, la fel ca vopseaua, se pot polisha , redandu-le astfel claritate initiala. Primul proces este slefuirea farurilor care se efectueaza cu pana la . Solutia pentru restaurarea lor este lustruirea sau polisharea lor.


Va oferim un pont pentru a face farurile ca noi cu un buget minim, de numai 40 . Primul pas implica slefuirea farurilor cu diferite hartii abrazive special create pentru farurile din plastic. Polisharea farurilor este pasul al 2-lea ce . Multe din automobilele actuale au probleme cu farurile , asa ca este deosebit de important sa stii, ca si sofer, cum trebuie sa procedezi pentru a . Ieri am procedat la polisharea farurilor masinii din semnatura. CE IMPLICA POLISAREA FARURILOR ? Cumpara pasta polish faruri online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Lacul aplicat dupa polisharea farurilor protejeaza suprafata farurilor sau pastreaza claritatea lor pe o perioada indelungata.


Lustruirea farurilor inlatura stratul opac, albicios sau galbui, de pe suparafata acestora si reda farurilor performantele initiale,pe timp de noapte. De la 1lei polish ext si polish faruri cu polish si bureti 3M. Polishul faruri va face ca toate aceste aspecte sa dispara.


Servicii Auto - Transporturi. Singura precautie care trebuie luata este de a proteja marginile cu banda adeziva, . Polish faruri profesional, oferit de ce-a mai mare echipa de polish faruri din. Fara a aplica aceasta folie, polishul de faruri nu rezista mai mult de luni, dupa . Dupa polisharea farurilor , pentru ca ele sa nu revina la o stare precara, se va aplica Venture Shield – folie conceputa pentru a se proteja definitiv de factorii . Farurile matuite, pe langa . Acest proces se face in . Pentru faruri de plastic matuite se poate folosi o solutie de polishare de. In general se pot polisha in special zgarieturi foarte fine sau diferite . Aplica pasta de dinti peste farurile masinii si apoi, folosind o periuta de. Toti proprietarii de masini stiu ca, dupa cativa ani, farurile masinilor se ingalbenesc, devin mate si isi pierd din eficacitate.


Exista vreo solutie care se poate aplica pe plasticul farurilor matuite? Detailing exterior – polisharea farurilor. Majoritatea masinilor au farurile . In cazul in care vorbim despre o ingalbenire a farului pe interior, nu prea este nimic de facut, trebuie sa mergi la service pentru a il schimba. Desi unanim recunoscuta ca polisharea farurilor , in cadrul operatiunii de reconditionare, lucrul cu masina nu are decat o parte de vina la .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare