joi, 12 noiembrie 2015

Caseta directie smart fortwo

Piese - Accesorii Autoturisme. Cele mai bune prețuri la piese de schimb de înaltă calitate, reduceri. Smart Fortwo poate avea o problema de directie si se simte atunci cand volanul.


Caseta directie smart fortwo

Contactati-ne pentru pret caseta . Apelati cu incredere la serviciul nostru de Reparatie caseta directie Smart Forfour si puteti beneficia inclusiv de demontarea casetei de directie, montajul casetei . Am fost la service si mi-au spus. Comercializam piese second hand originale, functionale, verificate pentru Smart ForFour W . Ridicare din locatii la nivel national sau livrare prin curier rapid. Calitate la Preturi Mici.


Consultanta la Achizitie. Directia de rotatie, rotatie contrar acelor de ceasornic. Bielete si caseta directie Smart. Intrucat tara noastra este plina ochi de gropi.


Caseta directie smart fortwo

Magazinul de piese auto online . Cumpara online piese auto noi si profita de promotiile saptamanale! Problema e in motorasul casetei de directie , momentan am trei casete stricate si sper sa fac una din trei. Daca poti face rost de o caseta buna, . Echipament vehicul pentru vehicule cu directie servoasistata. SMART FORFOUR (454) (M 1330) 1. CDI (4500), motor diesel, KW CP, 20- 200 hatchback, OM-639.


Vand caseta directie Smart FORFOUR (454). Componentele din interior sunt noi. Benzina 16v cod: B36M1008BX Piesa este originala.


Caseta directie Fiat Punto 1. CDi (4501) cu DISCOUNT, Garantie si Livrare Prompta. Dezmembrez Smart fortwo ,motorizare 600cmc benzina, an fabr. Inlocuit caseta de directie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare