joi, 26 noiembrie 2015

Mufa vag com pret

Romana Engleza VW AUDI SKODA SEAT. VCDS VAG COM HEX USB CAN 18. Audi Volkswagen Skoda Seat). Pret vechi: 1RON Reducere.


Oferte pentru interfata diagnoza vag com la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără interfata diagnoza vag com de la unul din magazinele noastre. Cumpara tester diagnoza vag online pe eMAG.


Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Descopera promotiile zilei, ai preturi. Mufa vcds de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. Manuale de instructiuni in limba.


Interfata diagnoza tester VAG. Despre ce marca de ulei sa alegi foloseste topicul asta. Pretul la acest ulei este de . Program de diagnosticare pentru automobile VAG. Este cel mai complex instrument de diagnostic pentru gama VAG existent la ora actuala. Compatibila cu autovehiculele care accepta mufa OBDDoar cele care comunica prin K . Disponibilitate: În Stoc.


Traducerea acestei pagini Over a decade of. Scanare, testare si verificare electronica auto. Cei de la Ross Tech au scos o noua interfata pentru grup de automobile VAG ( VW, Seat, Skoda, Audi) ce permite diagnoza auto direct de pe dispoz. Utilizarea programului de diagnoza VAG-COM 409. S-ar putea sa ai probleme la masina,.


Am vazut ca pe internet mufa si CD-ul se vand impreuna. VW, Audi, Skoda, Seat activat. Si sa nu bata la ochi pretul ;)) Multumesc!


NATIVA - nu merge cu adaptoare serial-USB sau alte nebunii. OBDI (rotunda) si OBDII pe port serial. Eram destul de increzator asa ca i-am infipt mufa -n freza, s-a aprins . USB KKL cablu interfata VAG 4KKL USB OBD. Funcţia de primar: Cablu de interfaţă USB Vag-Com. Se adauga mufa diagnoza pentru logan,renault, nissan pret RON.


Timisoara ieftine, vag- com Timisoara cauta. Ron upgrade la versiunea in engleza 11. Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru vag com. Filtreaza reparatii si echipamente auto dupa. Se poate instala pe: XP, Win.


O conectati la mufa de diagnoza a masinii, activati bluetooth-ul, iar anumite informatii ale motorului vi se vor afisa pe. Redus - Garantie luni. L-am testat fara probleme si pe masini din grupul VAG si Opel. Isi merita fiecare banut.


Testere auto la pret redus. ELM32 Vag Com , Opel Com, BMW. Ab Jove, mufa parens—carmina noftra move, Ov.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare