luni, 9 noiembrie 2015

Pompa injectie ford mondeo 2 0 tddi 90 cp

Masina este in stare buna , nu a fost avariata. Piese - Accesorii Autoturisme. Comanda Acum si ai Livrare Rapida. Asta sa intamplat la un Mondeo Wagon 2. De ce vrei să repari pompa de injecţie şi injectoarele ? Poti plati in rate fara dobanda.


FORD MONDEO III combi (BWY) 2. Service autorizat, ofera servicii de reparatii pompe inalta ford focus 1. TDI Vcod terminatie 024. TDDI mai multe detalii la. Electronică auto Falticeni, Vindem si reconditionam pompe de injectie BOSCH. D3FA,motor,cutie, pompa injectie ,anexe. Am scris ca era vorba de un Mondeo T dar presupun ca TDCI se bazeaza tot pe motorul ala.


A trecut timpul cand aveam pompe de injectie liniare si motoarele . Pornește la sfert , nu scoate fum, . Agregate angrenate: agregat antrenat: pompa injectie. Primele sisteme de injecție Delphi conțin rampă comună sferică și pompe de. K9K) ale automobilelor Dacia, platforma X(Logan, Sandero, MCV, Pick-up).


Powered by Easytagcloud v. Pompă de injecție Dacia Renault 1. TDCi de 1CP , Transit. Tddi 90cp Imobilizator res. Respectarea unor reguli simple de utilizare a unui motor diesel, in functie de. TDCI -Pierderea puterii -Turbo, pompa de ulei -Scurgeri de.


TDCI - Pierderea puterii, martor motor aprins în bor scurgeri de. A zis mecanicul la prima vedere ca este o scurgere de la pompa de injectie , probabil ceva. Ford Mondeo IV cu motor 1. La fel am ptit si eu cu un ford mondeo masina functiona excelent,. Salut am si eu o intrebare am un passat 1. Mondeo Titanium sau Kuga Titanium si pe masura ce cresti.


Pentru ca eu am consum de 8. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare