joi, 30 iunie 2016

Interfata diagnoza bmw e36

Adaptor OBDOBDBMW eeeee38 . BMW Seria E- BMW Seria EEEsi noul E- BMW. BMW ENET ISTA E-SYS ICOM interfata diagnoza tester cd soft. Piese - Accesorii Autoturisme.


Tester auto B8scanare . Produsul este nou, livrarea se face persona. Cumpara acum de pe Okazii. Intefata diagnoza tester. Cele mai cunoscute interfete de diagnoza pentru BMW. Emulator EWS - BMW functioneaza la modelele EEEEEdotate cu EWSsau EWS3.


Sa nu mai zica nimeni ca daca nu ai emulator de cap de diagnoza nu. Pe enu vei reusi niciodata sa te conectezi pe motor cu interfata pe . EMULATOR(E3 E, E3 E3 E46) . BMW MSSIEMENS 29F200BB R/W Serie ( E) 2. Mansonul pentru schimbatorul de viteze de BMW Eare desenate cele viteze cu marsarierul in partea stanga sus. Potrivit pentru: BMW E. Cablu BMW Efor Tacho Universal 07OK Cablu BMW . Angel Eyes Multicolor LED cu culori BMW ESeria 3. Lampa Carcase oglinzi cromate BMW E919 buc. Dupa ce se instaleaza interfata ELM3, se deschide programul Multiecu , se merge in setings, se selecteaza interfata cu care se face diagnoza (ELM327) si mai jos se selecteaza port-ul la care se.


Vand testere de diagnoza autoturisme si camioane man volvo, vw bmw mercedes. Dezmembrez Bmw EPisicuta 33333Diesel Si Benzina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare