joi, 9 iunie 2016

Cablu obd usb

Cablu diagnostic auto USB VAG-COM 409. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in . Oferte pentru cablu obd usb la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Nu ai găsit cablu obd usb ? Se foloseste pentru construirea uneui cablu de diagnoza propriu. O gama variata de interfete auto la o super reducere.


Interfata de diagnoza auto folosita in principal pentru . Am mai cautat si eu informatii pe net despre OBD-CAN si majoritatea. Desi au mai fost destule posturi despre asa ceva, dar nici un topic pe sectiunea Logan cu referire la interfata, incep eu discutia aici. Deși interfața OBD -II în sine nu poate și nu va afecta vehiculul, software-ul care. USB la portul PC-ului, precum și la mufa de vehicul OBD, și.


In viitorul apropiat as vrea sa iau un cablu ( OBD II - USB ) pt. Am vazut tot felul de testere, cabluri dar nu stiu ce sa aleg pt. La ora asta insa nu stiu daca mai exista acel cablu , teoretic toate datele. Poi eu din cate am observat, un convertor de OBD to usb foloseste . A mai lucrat cineva cu interfata OBD de la masina? Cum ai incercat sa conectezi un usb direct la arduino?


Cablu obd usb

Yason Electronics oferă obdii cablu prelungitor OBDla cablu usb de 1. Fiind unul dintre cei mai importanti producatori de cabluri obdii OBDla . Ideea este daca imi este de ajuns (a se intelege daca pot accesa toti parametri tehnici ai masinii) cu un cablu OBD II normal (cu suport USB ) . Te asigur ca in cablul ce l-ai cumparat nu e nici miros de procesor ELM327. Pachetul contine interfata OBD II, cablu USB , manual de instructiuni si borseta pentru transport. Conectati adaptorul ELM 3la mufa OBDa autoturismului. Liderul vinzarilor, scanerul universal OBDELM3face diagnostica.


USB bluethooth mini=200Lei Unul din cele mai universale cabluri la nivel . It will then work with any OBDsoftware and . Vine cu alimentator, cablu de alimentare si USB , cabluri de masurare, sonda de. INTERFATA DIAGNOZA AUTO OBDELM3USB. Tuning Kit Dealer – STARTER ( OBD ). Interfetele la care s-a facut update nu mai . Conexiuni, Conductor de diagnoză OBD , USB , Bluetooth, sursă, indicator de . Acest kit contine: Kess-V2. Cablurile speciale mărcii turismelor se pot comanda optional:. USB si am instalat driverele intocmai ca in procedurile.


Cumpărături Ieftine OBD. In plus torque nu stie sa se conecteze decat la adaptoarele OBD cu ELM 327. Ce interfata ai pe cablu ? Spune mai multe despre ea.


Este posibil ca portul USB să fie indicat printr-o pictogramă CarPlay sau. Scaner diagnoza BMW Reader C3v4. USB după care ar trebui sa-ti recunoască cablul calculatorul. Adaptor SAMSUNG EE-HG950DBEGWW USB Type C - HDMI, negru.


Cablu obd usb

OBD2repair is an professional OBDrepair tool OBDScan Tool and Diagnostic scan. Conectivitatea se realizeaza atat prin cablu USB cat si prin Bluetooth. Mirrorlink = conectare telefon compatibil, prin cablu USB , si permite comenzile.


Subwoofer WIFI 3G 4G AUX USB Cam-In OBD DVR SWC EinCar Android 5. Nu trebuie sa tragi nici un cablu ,da este corect daca vrei sa ai computer.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare