luni, 27 iunie 2016

Pret volanta opel astra h

Auto, moto si ambarcatiuni Vehicule pentru dezmembrare. Oferte pentru volanta opel astra h 1. Cumpără volanta opel astra h 1. Pretul include TVA , Costurile de livrare nu sunt incluse. CDTi, putere motor Kw (1Cp),. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, . Z17DTH cutie trepte de la eMAG!


Kit ambreiaj volanta opel astra h de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. Nu ezitati sa cereti pret pentru oricare din componente, garantam preturi sub . Anuntul nu mai este activ pe site. Info cu disc ambreiaj.


Msi volanta cu masa dubla. Masina are toate actele in regula inclusiv fiscal. A fost adusa din germania si sunt primul proprietar in . ASTRA H caroserie (L70) (00- 1004); ASTRA H Van (L70) caroserie (00- 1004) . Calitate la Preturi Mici. Transport Gratuit RON100+.


Atunci când piciorul este luat de pe pedala de ambreiaj, discul începe să se atingă de volantă şi placa de presiune generând frecare şi căldură. Consultanta la Achizitie. Nu mai comparati pretul la schimbul de volanta cu masa dubla + kit-ul de.


Din ce am citit, mie mi se pare nu prea ai cum sa compari un opel astra sa zicem . CDTI 200 euro stare tehnica impecabila. OPEL ASTRA H COMBI (2004- ), 1. Prețul variză desigur în funcție de marcă, model, producător-ul . Ambreiaj (Placa,disc,rulment, volanta ) Opel Vectra Benzina an 2007In. Trimit produsul prin servicii de curierat oriunde in tara. In aceasta pagina gasiti cele mai des intanlite simptome ale defectelor la cutii automate de viteze, si cele mai comune cauze ale acestor simptome.


Pret volanta opel astra h

Piese pentru autoturisme, utilitare mici și mari, accesorii și uleiuri/aditivi acum din webshop-ul Bardi Auto! Opel Astra h , climatronic, pilot automat diesel trepte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare