joi, 19 octombrie 2017

Angajari santierul naval galati 2018

Căută-ți locul de muncă: Santier - naval în Galaţi. O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 56. Electricieni platforme petroliere, șantier naval. Galati Azi 16:Full time. Astfel, şantierul naval gălăţean caută 1de persoane pentru postul de lăcătuş la prelucrarea şi îndreptarea ţevilor ghintuite şi.


Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs. Naval Damen Galaţi , cât şi în alte şantiere din Olanda, Germania, Franţa. Astfel, din cele 3de joburi vacante anunţate prin AJOFM, 2erau. Societate subcontractoare in Santierul Naval Tulcea, Vard Tulcea,.


Anchor handling tugs, coast guard vessels, naval patrol ships, platform supply vessels,. ANTIERUL NAVAL DAMEN GALAŢI S. Se caută lăcătuși construcții nave și sudori. Febrarie - Salvează - Trimite unui prieten . Naval din Brăila a primit o comandă impresionantă, care va crea locuri de muncă. Vard (Norvegia) în campanie intensă de angajări pentru șantierele navale din.


Chris Groninger, un manager care a condus timp de patru ani un şantier naval al Damen din Vietnam şi care a lucrat . Joburi in companii de top pe Hipo. Găsește un job în Galaţi chiar acum cu jobRapid. Noi anunțuri sunt adăugate zilnic! Am construit peste din actuala flotă navală a Canadei Șantierul Naval Halifax reprezentand vârful de lance al Construcțiilor de Nave din Canada de mai . Anunţ public privind dezbaterea publică - publicat in 27. Agenţia pentru Protecţia Mediului Galaţi , anunţă publicul interesat asupra . Elena - Galaţi , Județul Galați.


Constanta, isi desfasoara activitatea in domeniul constructii de navale. Ai oferte de angajare pe unul dintre cele mai mari site-uri de . Lacatus constructii metalice si navale , Sudori. Angajam profesionisti pentru Olanda, Belgia, Germania!


Oferim locuri de munca in strainatate, fara comisioane in urmatoarele domenii: NAVAL : Sudori, Lacatusi. Mangalia cel mai mare şantier naval din România şi . Doua dintre cele mai importante intreprinderi din municiniciul nostra fac angajari masive. Tubulatori si instalatori pentru santier naval.


Astfel, santierul naval “Vard Braila” si fabrica japoneza de cablaje auto . Anunturi gratuite cu cereri locuri de munca si angajari din tara si strainatate de la. Calificare în meseriile de TUBULATOR NAVAL și LĂCĂTUȘ CONSTRUCTOR NAVAL - DAMEN. Angajări șoferi Italia și comunitate. Număr de telefon verificat.


Pescari – Șantierul Naval Damen. Oferta de angajare cea mai consistentă vine de la Şantierul Naval. Petrică IVAN: Şantierul Naval este viaţa mea! Facultăţii de Mecanică, profilul TCM, din cadrul Universităţii din Galaţi. Galați - capat linie tramvai Micro –bd.


Se vor face angajări şi se promit realizări unicat. România are din nou un șantier naval , exodul salariaților continuă. Până acum era doar o știre pe surse potrivit căreia combinatul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare