vineri, 6 octombrie 2017

Cheie dinamometrica auto

Anunturi Auto , moto si ambarcatiuni - cheie dinamometrica. Scule profesionale pentru reparatii auto. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . In magazinul nostru online gasesti chei dinamometrice de calitate marca Yato! Descopera gama noastrea de chei dinamometrice Yato la cele mai bune preturi.


Chei dinamometrice in gama larga pentru scule service auto si vulcanizari.

Permite utilizarea unei chei cu patrat. Cuplu de strangere - 200Nm. Unitati de masura: N-m , in-lb , ft -lb , kg-cm. Aplicarea momentului:in ambele sensuri, dar. Oferte pentru cheie dinamometrica la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto.


Cheie dinamometrica magazine, preturi, oferte. Tip cheie, Dinamometrica . Alege dintr-o gamă variată de .

Multiplicator de cuplu - 280. Lungimea cheii dinamometrice este de 2mm. Produsul nu mai face parte din oferta. Acesta este utilizata pentru a strângea . Germanelectronics Cere info.


Scule auto and accesorii ieftine noi la cel. Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara. Coduri produs: TW010S TW150S TW200S TW340S TW050S. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.


Capra Suport Auto - Girafa - Suspendare Motor. Parbriz Auto - Stergator Parbriz - Ventuze Parbriz. Adaptor Cheie Dinamometrica Digital - 2Nm. Cauti Cheie Dinamometrica ? Compara preturile la Cheie Dinamometrica , gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Dimesniune caracteristica.


Informații despre stoc: 68lei. Cheile dinamometrice sunt utilizate pentru a controla de .

Cand momentul reglat este atins va rugam sa opriti actionarea cheii. Cheia dinamometrica poate fi deteriorata daca instructiunile din manualul de utilizare nu . Protectie sudura pentru baterii auto de 12V. O cheie dinamometrica este un instrument de precizie, care este utilizat in diverse procese industriale, in ateliere si service-uri auto. Nu schimbati rotile fara o cheie dinamometrica. Daca forta de strangere e prea mare, se poate ajunge la distrugerea butucului rotii sau la . Trusa cu cheie dinamometrica si capuri schimbabile piese.


Strângeţi piuliţele uniform și alternativ cu o cheie dinamometrică în succesiunea indicată . Va prezint uneltele pe care le-am achizitionat: o cheie pentru masurarea. Care este cea mai bună cheie dinamometrică , este o întrebare care este solicitată de mulți mecanici auto , care preferă să facă reparații . Display LCD si leduri color. Urmeaza un set de chei combinate si chei dinamometrice. Piese schimb pentru cheie dinamometrică cu comutator. Autentificaţi-vă pentru a vedea preţurile . Lei Fără TVA: 18Lei.


Fiți primul care evaluează acest produs. De curand am renuntat sa cumpar o frumusete de player auto 2din la . Pai gasesti asa ceva la raioanele auto ale hypermarket-urilor, . Preturi competitive si livrare rapida. VagAuto este un magazin online de piese auto multimarca si a fost infiintat cu scopul de a oferi clientilor sai o modalitate utila si usor accesibila de a cauta si . Cele mai mici preturi de pe piata. Instrumente de masura si altele.


Am achizitionat recent o cheie dinamometrica de nivel industrial PROXXON MicroClick cu plaja de. Mechanic Tools Auto MechanicEngineering.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare