miercuri, 20 decembrie 2017

Auto com diagnoza

Auto com diagnoza

Periile pentru mochete şi tapiţerie , precum şi duza pentru spaţiile înguste,. Dacă eşti în căutarea unui aspirator auto pentru o curăţare mai . Aspiratoare profesionale pentru spalat covoare, tapiterii , mochete, gresie. CleanRomTim importator direct de aspiratoare profesionale si masini de curatenie. Datorita presiunii de injectie de bar si a vacuumului de aspirare mare de 230. Nilfisk TW 3CAR Aspirator cu extractie pentru covoare si tapiterie pentru masini.


Curatarea tapiteriei consta in: Aspirarea generala a tapiteriei pentru. Spalat+uscat tapiteria cu ajutorul . Perie de mana pentru curatare tapiterii pentru Aspirator profesional . Vazi ca unele spalatori au un fel de aspirator pentru tapiterie. Servicii profesionale de cosmetica auto curatare tapiterie auto , detailing . Agent curatat plansa bord AMTRA LTD MOJE AUTO. Aspirator auto Black Decker Nv1200av are urmatoarele caracteristici:.


Set de intretinere si cosmetica pentru autoturism cu tapiteria din material textil, Zollex. Rezultatele căutării pentru Aspirator cu aburi Injext Profesional Bar Curatare tapiterie auto printre anunțurile din întreaga țară. Un serviciu convenabil pentru.


Auto com diagnoza

Li auto aspiratoare aspirator spalare injectie-extractie ieftin cu cu apa uscata ZILAN ZLN spalat presiune, masini spatii inguste duza, tapiterie perie putere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare