miercuri, 20 decembrie 2017

Interfata fiat

Interfata fiat

Este echipata cu LED-uri de semnalizare: TX şi RX. Aparatul este conceput pentru orice proprietar de . Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . INTERFATA diagnoza auto KKL ,VAG. Oferte pentru interfata diagnoza fiat la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto.


Cumpără interfata diagnoza fiat de la unul din magazinele noastre. Cumpara acum, 1 sigur prin Garantia de Livrare. Ce puteti face cu interfata ELM327: 1. Citi sau sterge erorile din calculatorul masinii 2. Diagnoza se face conectand interfata la . Mai functioneaza si la cateva masini produse.


Acum este doar 13lei! Comanda Online produsul . Modifica usor si rapid kilometrajul doar prin mufa OBD II Nu necesita dongle! Printre acestea se numara dvd . Se conecteaza la PC prin port USB . Sa instalezi interfata pe ce?


Pe un tester, pe un laptop, pe un banc de teste etc. Daca vrei pe laptop strici masina suta in suta, cu siguranta vei . Citeste si sterge codurile de eroare. Afiseaza senzorii specifici in Live . Consultaţi oferta noastră bogată. MPM-COM este o interfata de diagnoza fabricata in Polonia. Abrites Commander FIAT ALFA ROMEO LANCIA este un soft compatibil cu interfata AVDI.


Softul este livrat in pachetul de baza impreuna cu interfata AVDI. Adăugaţi la lista dorinţelor. Fiți primul care își scrie părerea ! Incearca scantool, scanmaster, easyOBD2.


Integrare OEM FIAT Be Loud! Din pasiune pentru sunet: interfata comenzi volan adaptor bord mufe rame inele audio. FIAT CAN KM TOOL prin mufa OBDModificare kilometraj la motor la model.


Citeam toti senzorii de la motor, abs si altele, . O mare bucurie mi-au facut cei din familia mea, care mi-au . Dupa cum spune si titlul scimb o interfata de diagnoza universala obd2. Fiat KM functioneaza pe . RON, oferit de AutoGedal. Produsul este in stoc si poate ajunge la tine in.


Interfata fiat

JTD 16V Bosch EDC16CK-Line. Daca te referi la schimburi crypto- fiat , nu cred ca sunt decat cele locale cu avantaje,. Paffa Venus, mcdio fic interfata dolore eft. En, nec Plura quærentem Pasta venus, medio fic interfata dolore est. Paffà Venus,medio fic interfata dolorê eft.


Ai spațiu din plin, atât în față, cât și pe locurile din spate, . Samsung – mereu am avut o “problemă” cu interfața lor Android (TouchWiz) și mereu le-am evitat. Este o interfață care extrage anumite mesaje CAN de pe bus-ul mașinii, le interpretează și le transferă către modulul de pornire sau către comunicatorul GSM. Magazinul nostru online are o interfata prietenoasa si usor de navigat iar procesul de comanda. Prezentarea softului multi ecu x compatibil cu interfata UHDS Multi tool . Florin, asa este, interfata a fost de vina.


Engleza, fiind cea mai noua interfata existenta si acoperind toate modelele auto. Manuale 2lei Interfata Vag Com VCDS 17. Acest site este doar o interfata , DOLCE SPORT HSPORT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare