marți, 5 decembrie 2017

Santierul naval constanta angajari 2018

O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 56. CONSTANȚA: Târg de joburi DB Work. Electricieni platforme petroliere, șantier naval. Constanta Ieri 12:Project Based. Angajez camerista prntru sezonul estival 20, pentru localitatea Mangalia, salari.


Recrutam sudori COautorizati, pentru constructii noi in santiere navale din . Angajari pentru santier naval Tulcea. Luni, Octombrie 2015:39. Astfel, şantierul naval gălăţean caută 1de persoane pentru postul de lăcătuş la prelucrarea şi îndreptarea ţevilor ghintuite şi.


Intra pe BestJobs pentru a vedea lista completa de joburi din Mangalia, disponibile chiar acum. Ai oferte de angajare pe unul dintre cele mai mari site-uri de . Companie italiana angajeaza sudori autorizati pentru lucrari constructii noi offshore santier naval Ravenna. Salariu euro/ora net program 9/ore de luni pa. Descriere Job Pentru punctul de lucru din cadrul santierului naval STX EUROPE.


Vard Tulcea, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de construcţii. Naval disponibile pe Indeed. E-Paper: Cele mai valoroase 1companii din România 20.


Având sediul în Norvegia şi un număr de aproximativ 90de angajaţi, VARD operează pe nouă şantiere navale , strategic localizate astfel: . Continuarea, în cugetliber. Articolul precedentCampanie masivă de angajări în Armată. Autor: Romana Suciu aprilie 20views. Locul de munca este pe platforma șantierului naval Damen Galați.


Găsește un job în Tulcea chiar acum cu jobRapid. Noi anunțuri sunt adăugate zilnic! Sudori lacatusi mecanici tubulatori navali , ​0240. Lacatus constructii metalice si navale , Sudori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare