luni, 14 mai 2018

Cablu obd pret

Piese - Accesorii Autoturisme. Cumpara cablu obd online pe eMAG. Cumpără cablu obd usb de la unul din magazinele noastre. Nu ai găsit cablu obd usb?


In functie de valoarea comenzii dvs pretul poate include cheltuielile de livrare ! Vrei sa depistezi si sa stergi erorile de pe masina ta?

Interfata de diagnoza auto ELM 3OBDII v2. Tutorial folosire adaptor OBDcu Torque. INTERFATA DIAGNOZA AUTO OBDELM3USB. Filtreaza reparatii si echipamente auto dupa. Baza de date extinsa cu fotografii pentru localizarea mufei OBD pe.


Acum este doar 7lei! Constanta Constanta Telefon validat. Vine cu alimentator, cablu de alimentare si USB, cabluri de masurare, sonda de testare si.

Fiind un produs de firma, profesional are si un pret mai ridicat decat alte. Acest tester auto se adreseaza posesorilor de masini compatibile OBD. Preţul dumneavoastră: 4RON.


Fiat care nu este dotat cu mufa OBD. OBDpareri, teste si review aplicatia torque pentru telefon si taleta ce se. Am cumparat dispozitivul la un pret de aproximativ de lei si . LEI REDUCERE DIN PRETUL VANZARE DE CATRE EDOTEC!


K2( cablu Universal 5-fire pentru masini fara OBD din standard ). Exemple de aplicatii Torque, OBD Car Doctor et. Delphi : suporta XP-sp WIN Win Win si are cablu OBDcu LED. Produs: China mare OEM ODM şi preţ ieftin sârmă auto Ham producatori jiafu. Cum naiba stiu care-i care? De multe ori sunt the same shiet.


Mi-e teama de teapa, sa nu scrie pe ambalaj 2. OBD Scan Tech Din cate am aflat de la Radu si Jeff, cablul acesta merge sigur la Evo. Oferte produse si servicii: obd 2. Apasati butonul Cere pret pentru actualizare!

RON de la magazinul electronic TOPKEY. Livrare in toata tara la cele mai . OBD ,acolo in acea mufa se face diagnoza? Autentificaţi-vă pentru a vedea preţurile. OBD car doctor a incercat cineva?


Normal ca merge dar iti trebuie un cablu adaptor de le USB la microUSB. Prețurile sunt prețuri maxime în rețeaua de Reparatori Autorizați. WIFI lucrează cu programul instalat în interfaţă . Cablu OBD Mini Booster 6A. Ai nevoie de electronice auto? Nimic mai simplu: acum ai electronice auto disponibile intr-o gama variata, retur in zile, rate fara dobanda si transport in toata . Intra pe site-ul GlowMania.


Este cel mai bun tester universal pret -calitate. Informații despre stoc: Se poate comanda. Verifica disponibilitate.


Toate imbinarile interfetei sunt realizate prin lipire, cablul acesteia fiind ecranat, lung de metri, astfel . Am continuat cu un adaptor OBD-ELM3bluetooth, cu care nu am reuşit să fac mare. Pretul afisat include TVA. Gasesti si la jumatate din pretul astuia. Descarcă pliant PDF cu listă de preţuri şi informaţii suplimentare PDF. Sunt deasemenea oferite in pachetul de livrare un cablu OBD universal de diagnoză şi . Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru diagnoza obd.


Cele mai bune oferte pentru interfata cu preturi de la 12Lei. Aparate de test, masura electrice. O sa iti caut un CDMPpe argintiu, nu stiu inca pretul , oricum min. Nu trebuie sa tragi nici un cablu ,da este corect daca vrei sa ai computer bord .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare