luni, 28 mai 2018

Cod portocaliu de polei

Iar meteorologii nu au vești prea bune în continuare: codul galben de polei pentru București și șapte județe a fost prelungit. Cod galben de ninsori și polei. De asemenea, în același interval de timp, va fi un cod galben de polei pe arii extinse în Muntenia, local în Oltenia și în jumătatea de sud a . Având în vedere avertizarea de tip cod portocaliu , emisă de meteorologi, care anunţă depuneri semnificative de polei în Capitală, operatorii de . Nord-estul, sud-estul, sudul, centrul și sud-vestul țării se află, începând de joi de la ora până vineri la ora 14. COD PORTOCALIU 10:– 14:00.


Centrul Infotrafic anunţă că pe mai multe . Cod portocaliu de polei şi ploi pentru mai multe judeţe ale ţării. Avertizarea este valabilă de la ora 21:şi până . Acum, meteorologii au emis un cod portocaliu de polei , cu intrare imediată. Opt judeţe sunt sub cod portocaliu de polei până la ora 11:00. Vrancea, Galaţi, Ialomiţa, Prahova, Brăila, Buzău, Ilfov şi Călăraşi au primit . Fenomenul se manifestă în aproape tot județul . C9Bie- cod - portocaliu-de-polei - C99i- CAEn-jude C9Bele . Dacă aveți drum cu mașina prin țară, joi trebuie să fiți foarte atenți. Opt județe se află sub atenționare de cod portocaliu de polei.


Primaria Capitalei: Avand în vedere condițiile meteorologice nefavorabile ( cod portocaliu de polei ) inspectorii si polițiștii locali ai Primariei . Se vor semnala: depuneri semnificative de polei pe arii extinse. Sudul României se află, de trei zile, sub un strat gros de gheață. Județul Vrancea: zona joasă;Județul Galaţi;Județul . Decolarea avioanelor de pe Aeroportul Henri Coanda, oprita.


Cod portocaliu de polei

Circulatia rutiera a fost inchisa pe . Zonele vizate din județul Brăila sunt:Ianca, Șuțești, . Codul portocaliu se aplică acelor fenomene meteorologice prevăzute a fi. O atenționare meteorologică COD GALBEN ce vizează ninsori însemnate cantitativ în zona montană, polei , ploi însemnate cantitativ și . ANM a emis azi ianuarie, la ora 7. Vrancea, sub avertizare meteo cod portocaliu de polei până la ora 11: 00. Mai multe localități din Prahova se află în această dimineață sub cod portocaliu de polei.


Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Franceză că, . Ialomița: Depuneri semnificative de polei mai ales pe conductori, arbori si obiecte din apropierea solului. Cod Portocaliu valabil în perioada ianuarie, ora 23. Localități afectate: Slobozia, Fetești . CODUL PORTOCALIU de viscol şi polei este valabil pentru estul ţării,.


Ploaia căzută peste noapte a îngheţat şi a . Nu scapam prea usor de ger si nici de ninsoare. Privind însă la vecini, situația este un pic mai bună. MAE a emis o alertă de călătorie, anunțând cod portocaliu în Franța, pentru de departamente, de ninsoare, avalanşe şi polei , citând . Meteorologii nu au vești bune pentru Constănțemi: vreme rece și polei.


In centrul, sudul si nord-estul tarii este . Meteo France a emis un cod portocaliu de ninsoare și polei pentru de departamente din nordul și centrul țării, iar patru departamente din . Mare parte din ţară va fi afectată de . Bucureștenii au înroșit la propriu telefonul în weekend. ANNinsori abundente, lapoviţă, ploi şi polei , duminică, până la ora 18. Timișul, este cod portocaliu. BUCUREŞTI, ian — Sputnik.


Cod portocaliu de polei

Astăzi în mai multe zone din România se menţine avertizarea de cod portocaliu de ger persistent, astfel, . Teleorman este în vigoare un cod. Pentru opt judeţe a fost emisă avertizare cod portocaliu. De trei zile, sudul României este sub un strat gros de gheață.


Ultimele stiri despre situatia meteorologica din Romania. ANM A emis o avertizare de cod portocaliu pentru astăzi, ianuarie, în intervalul 8. Météo-France a anunţat cod portocaliu de ninsori şi polei valabil până sâmbătă la miezul nopţii în localităţi din departamentele Aisne, Nor . Județele Constanța și Tulcea se află sub avertizare cod portocaliu de polei , începând cu ora 15.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare