vineri, 25 mai 2018

Spalatorie auto cu programare

Spalatorie si cosmetica auto. CleverWash ofera o solutie proprietarilor de spalatorii auto care doresc sa isi monitorizeze eficient activitatea si sa isi optimizeze costurile. Din aplicația mobilă șoferii isi pot face programare la diverse spalatorii auto evitând astfel timpul pierdut la . Un grup de întreprinzători clujeni a lansat o aplicaţie gratuită pe telefonul mobil de programare rapidă la spălătoriile auto , astfel că şoferii nu . Afacerea noastra a fost construita pe ideea unei afaceri de familie, ce sa ofere clientului cele mai bune servicii de spalatorie , curatatorie si polish auto. Alexandru Graur, co-fondator al aplicatiei WashNow, a declarat ca programarea direct de pe telefon la o spalatorie auto confera unui sofer .

Reinventăm în Galaţi conceptul de spălătorie auto , oferindu-ţi. Utilizarea serviciului de programare spalare auto implica un cost suplimentar. Rezervă-ți o ședință de spălare auto și cosmetizare pentru mașina ta acum ! Programare spălătorie manuală.


ATP Auto este o spalatorie cu renume datorita calitatii serviciilor oferite clientilor, fiind primul service auto complet renovat cu program NON-STOP din zona de . Astazi Liquid Car Wash este singura spalatorie cu traditie din Brasov, si printre putinele spalatorii din Romania cu un sistem de programare online complet. Utilizatorii CleverWash pot face o programare în mai puţin de un minut. E(vis-a-vis de Napolact Baciu).


Autospa este prima spalatorie Auto cu programari online, din Oradea.

Acum oferim si servicii de curatare tapiterii la domiciliu. AutoSpa este o spalatorie auto. Auto Smart este o spalatorie cu renume datorita calitatii serviciilor oferite clientilor. Cu o traditie de peste ani, portofoliul de clienti acumulat pe parcursul anilor . Spălarea automobilului în București cu programare on-line.


Au fost găsite spălătorii auto în București. High Performance Car Care. Vă așteptăm la Spălătoria Concorso. Cele mai bune servicii de spalatorie din Bucuresti. SPALATORIE AUTO pe baza de programare.


FOTO: Alba Iulia are spălătorie auto cu programare Pick Up. Johnson Car Wash oferă servicii de cea mai bună calitate. Dacă luați în considerare spălătoria auto ca centru al unui business de viitor,.


Va stam la dispozitie cu informatii suplimentare si programari la numerele de telefon afisate pe site. Spălat EXTERIOR AUTOTURISM, 2-Lei. Curăţat INTERIOR AUTOTURISM, 1-Lei.


Vrei ca autoturismul tău să fie preluat imediat de angajaţii noştri? SECOLA WASH - Spălătorie auto pentru Florești și Cluj Napoca.

Vă mulțumim pentru interes. Nu uitați să vă programați vizita. O spalatorie auto tip tunel stie cineva prin centru ? Unde in caz de urgenta iti poti spala masina in minute, fara programari and shit ? Carwashone este o spalatorie auto Chiajna. Zice lumea că cea mai bună spălătorie Zsolt Car Wash, de pe Gh.


Acceseaza site-ul Fa-ti o programare Locatie Contact. Auto Crystal se afla pe strada Baraganului, numarul 6 presteaza urmatoarele servicii: spalatorie auto cu . Spălătoria Auto din cadrul Casa Fines este pusă la dispoziția clienților săi. CleverWash este primul startup din România care dezvoltă soluţii dedicate spălătoriilor auto. Din aplicaţia mobilă şoferii pot face programări evitând astfel timpul . Locuri libere la curățat de tapiterii ! Serviciile noastre de spalatorie auto. Pentru aceste servicii este nevoie de programare și se efectuează în special în . Pentru programare va rog introduceti tabelul de mai jos.


Reconditionarea profesionala a caroseriei pentru un aspect de showroom. Degresare si curatare completa a . La fiecare vizită mai punem câte o ștampilă și după ce ai adunat . Curatatorie Tapiterie Auto Profesionala Strada Caraiman Nr. Te asteptam sa ne suni pentru o rezervare de detaliere auto. Echipa Kärcher pentru spalatorii auto este bucuroasa sa va sfatuiasca!


Va puteti face si o programare personala. Cea mai modernă spălătorie auto din Sibiu s-a deschis de curând pe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare