marți, 29 mai 2018

Simptome pompa injectie defecta

Ce simptome are o masina cu probleme la sistemul de injectie ? Simptome de pompa pe duca oare? Dupa vreo ore de umblat la motor . Nu Sunt Erori Stocate de postări feb. Pompa combustibil defecta ? Mai multe rezultate de la vwforum. Reparații injectoare si pompe.


Cum imi dau seama daca o pompa de injectie e pe duca sau nu. Zafira A: Defect la pompa de injectie ( y20dth ) de postări nov. Cum sa reparam pompa de injectie la Y20DTH ? Dupa ce se aeriseste pompa de injectie se verifica daca motorina ajunge la injectoare. Ca ultima varianta, a ramas defectarea pompei de injectie. Mecanicul zice că pompa se blochează, mai exact o valvă din ea, din.


CLIP-ul și funcționarea pompei de injecție , testele. Partea de inalta din pompa se poate demonta fara sa dai pompa jos de. A mers doua saptamani dupa care a reinceput sa aiba aceleasi simptome. Sincer nu avea nici un fel de simptom.


Buna ziua, va scrie o nevasta disperata. Concluzia: pompa de injectie defecta ! Insasi pompa de injectie distribuie carburantul la injectoare. De obicei, pompa este situata in rezervor si extrage carburantul pentru a-l . Cat despre pompa de injectie este dat mura in gura aici:. Pai ce diferenta e intre pompa de injectie si cea de motorina,spune-mi ca nu stiu. Daca se defecteaza de obicei nu apar erori pe tester, pompa de ridicare combustibil.


Cauza trebuie căutată în uzura elementelor ce compun pompa de injecţie , în modificarea avansului la injecţie , sau în decalibrarea ( defectarea ) . Service reparatii injectoare si pompe injectii, reconditionari injectoare, sistem injectie, reparatii injectoare Bosch, injectoare. Primele sisteme de injecție Delphi conțin rampă comună sferică și pompe de injecție de tipul DFP1. Acest tip de sistem de injecție echipează de asemenea. Un banal test retur injectoare s-a facut inainte de cerere schimbare pompa injectie ? Dar nu ai spus ce simptome are masina ta, adica porneste,. Sa inteleg ca pompa de motorina din rezervor este stricata, nu?


Injectoarele pot ceda cu timpul de aceea o sa enumaram cateva simptome ale unui injector care nu functioneaza corespunzator. Majoritatea sistemelor de injectie actuale sunt multi-punct, adica au un injector pe. Ce cauzeaza defectarea prematura a ambreiajului? Ce este lantul de antrenare pentru pompa de ulei?


Diagnosticul: pompa de motorina e defecta. Timp de asteptare comanda: de zile! Am insistat sa-mi dea masina la schimb - nimic! Daca a zis ca este turbina defecta , asa o fi.


Se defecteaza frecvent calculatorul de pe pompa de injectie din cauza locului unde instalat, se dezlipesc conexiunile si lipiturile din el. Injectia diesel: Sistemul de injectie - tehnica mecanica document online, dezbatere in. Motorina este aspirata din rezervor printr-o pompa de joasa presiune . Acolo mi-au spus ca e defecta pompa de inalta presiune sau pompa de motorina.


Verificati circuitul de alimentare (conducte, sorb, pompa ). Unde se afla pompa de motorina in sau linga rezervor, dar filtru de . In urma unor zgomote ciudate venite din zona rezervorului, un fasait similar cu o pana de cauciuc, am facut ceva cercetari si se pare ca . Dupa cum bine stim pompa de injectie chiar daca este conceputa pentru. Probleme sistem injectie motoare diesel common-rail. Din cate stiu spanul vine din pompa de inalte care e imediat inaintea injectoarelor. Service-urile la care am apelat m-au pus sa schimb alte piese decat cea defecta.


BUN- ACUM AM MONTAT DIN NOU POMPA pe masina. Hu, adica iti scade din pretul celei . Cert este faptul ca o banala garnitura de pompa de injectie pt tractoare, in valoare de RON, mi-a rezolvat problema intr-un mod mai mult .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare