miercuri, 2 mai 2018

Caseta directie ford mondeo mk3

MONDEO III combiMondeo MkBreak (BWY) 10. Oferim un sortiment larg de Mondeo Mk. Poti plati in rate fara dobanda. Joc caseta directie FORD MONDEO. Cumpara acum de pe Okazii.


Kit-ul de reparatie caseta directie hidraulica cuprinde toate elementele de etansare, ghidaj si mecanice necesare repararii casetei dumneavoastre de directie, . Rate fara dobanda comanda Germania produs FoMoCo. Reparam casete directie FORD cu piese de schimb de calitate. Piesa:Caseta de directie. Vand caseta de directie ford mondeo.


Zgomot directie - Muget de vaca:)). Absolut sigur zgomotul la masina mea provine de la directie. Partea mai nasoala este nu cumva sa ai joc in volan si sa fie ceva din caseta. Livram oriunde in tara prin curierat rapid. Taxele de curierat sunt achitate de catre . Descriere generală catalog piese de schimb pentru FORD Mondeo MkBreak ( BWY) 2. Eu am schimbat caseta de directie din aproximativ aceleasi motive.


Ford Mondeo MkTournier 2. Orice uzura la una din componentele de mai sus afecteaza . Această piesă face parte din sistemul de direcţie al unui vehicul, făcând legătura între casetă de direcţie a maşinii şi capul de bară pivotant. Tdci Motor Diesel Kw 11. Calitate la Preturi Mici. Consultanta la Achizitie.


Vand piese din dezmembrari ford mondeo mk, ghia, transit, jaguar x-type 2. S-a uzat un simering de la caseta de directie si ai pierdut uleiul de servodirectie. Completeaza cu ulei in vasul care s-a golit. Ka și Fiesta, până la clienții high-en cărora le oferă arhicunoscutul Mondeo. Măreşte, Producător: FORD Cod produs: 55U5R1. Pentru cutii cu viteze.


De cand am cumparat masina ( chiar si cand o testam ) am auzit un zgomot ciudat la viraje. Aici, puteti gasi piese auto originale sau after market pentru orice autoturism. Caseta directie TRW pentru orice model FORD Focus II 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare