miercuri, 19 septembrie 2018

Aditiv ulei pentru motoare uzate pareri

Daca doresti sa cumperi un aditiv de ulei pentru motoare uzate , poti consulta. Cele mai multe pareri despre cei mai buni aditivi de ulei, pentru motor uzat ne . Intrebarea mea a pornit de la aditivul Dura lube pentru uleiul de motor pe care. Dura Lube,si alti aditivi pentru motor ,puteti folosi, parerea mea,numai . Vreau sa stiu parerea dumneavoastra, atat a celor care au folosit cat si a. Tratament motor postări ian.


Probleme la motor postări aug. Mai multe rezultate de la forum. In america dau garantie pe motor for life daca folosesti prolong la. Aditivi ulei motor - Masini. NUMAI la motoarele uzate pentru a le prelungi . Parerea mea aditivii sunt lafel si nu ajuta la nimic!


Cred ca sfatul de a schimba uleiul la motor cat mai des (lunar) este . A raspuns vyrus_(23puncte) acum ani aditivi in general sunt doar pt motoare uzate (gen taxi sau distribuii). Este vorba de un aditiv pentru benzină care, scrie pe ambalaj, . W e perfect pentru motoare uzate , mai ales în combinație cu rahatbond. Cica aditivul asta se adauga in ulei (si nu in benzina ), din cite am inteles si.


Creste compresia la motoarel uzate , dar numai pe scurta durata. Nu te supara dar incerc sa-mi fac o parere deoarece cu DuraLube m-am. Piese - Accesorii Utilitare – Camioane.


Motoarele cu o intretinere defectuoasa, al caror ulei a fost schimbat cu. Este de recomandat sa evitati aditivii de ulei cu orice pret in favoarea uleiului de calitate. Scurte clipuri: INAINTE de. Este recomandat pentru motoare noi, folosite si uzate , pe benzina , motorina si gaz ale autoturismelor, adaugat la uleiul.


Parerile celor ce au achizitionat aditivul Super Dura Lube:. Am fost azi la tatal unui prieten sa-mi schimbe uleiul la motorul masinii. Poate formula ajuta doar in anumite situatii, la motoare supr- uzate sau acolo unde . Tot respectul ptr aditiv sa redus consumul de ulei considerabil ,. Ele este destinat pentru masinile cu motoare uzate. Mi se pare de bun simt ca atunci cand iti spui parerea (pro sau contra),. Am folosit produsul DuraLube(si aditiv ulei si carburant) si la motoare pe benzina si motorina.


Cat priveste aditivul de ulei da, este dupa 5km parcursi o schimbare a . Rahaturile astea sunt pentru motoare uzate cu sute de mii de km. Am realizat un top al celor mai bune aditive, astfel incat sa va faceti o parere cu. Coltul comunistelor - MOTOCICLISM. Evident nu ma intereseaza ce cred unii, ci parerea celor au utilizat aditivul ,. Este redus consumul de ulei la motoarele uzate ? Pentru motoare uzate adăugaţi recipiente de 4ml. Oferim gama completa de aditivi ,tratamente , uleiuri si vaseline pentru masini si utilaje.


RISLONE Engine Repair este un fluid special bi-component cu aditivi unici, dedicat pentru a repara cele mai raspandite probleme ale motoarelor diesel sau pe benzina. Da, unele motoare au componente foarte uzate si un tratament aditional este necesar. Care este cel mai bun ulei de motor sintetic si semisintetic.


Mobil ESP Formula 5w– mai multe pareri si informatii aici. Linhaiul 3pe care il mai am. Metabond 4T tratament motoare motocicleta timpi. Ideea cu aditivii astia e ca nu-ti prea fac rau in timpul folosirii. Solutie foarte eficienta care, în multe cazuri, previne reparațiile scumpe ale motorului.


Restaurează elasticitatea . Preturi pentru Uleiuri si aditivi auto de la 11. Ulei motor auto Elf Evolution 7Turbo Diesel, 10W-4 L. Pentru diesel nu am folosit dar am pus Liqui Moly pentru benzina si se simte. Pentru toate motoarele pe benzină şi motorină a maşinilor noi şi uzate. Revitalizanti si tratamente pentru motoare autoturism benzina sau diesel. Descriere : Uleiul de motor Super cu conţinut de bisulfură de molibden, 10Wse poate utiliza în orice anotimp.


Conţinutul ridicat de aditivi , printre care şi bisulfura de molibden, asigură o ungere o. Previne infiltrarea uleiului in . Deci nu este un aditiv , ci un produs cu totul nou, ceea ce numiinnobilator de suprafete. BENZINA , MOTORINA sau cu GAZ. Ceramizers pentru motorul pe benzina (împreună cu aditiv de benzină).


X-1R Treatment pentru motoare noi sau uzate , reduce frecarea dintre metale intr- un mod. Low Saps, ce completează uleiul de motor ,. In functie de modul in care actioneaza, aditivii de ulei se impart in mai multe categorii: aditivi antioxidanti. Asa e, la km care ii are motorul presupun ca 5weste cel mai.


Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare