miercuri, 19 septembrie 2018

Remorcari auto iasi

Efectuam tractari auto NON STOP intern si international cu autoplatforme performante. Oferim servicii de calitate ,profesionalism si tarife competitive, masina. TRACTARI IASI NON STOP Ieftine la cele mai mici preturi. Intervenim imediat , PLATFORME. Ofera un grad ridicat de profesionalism, experienta si promptitudine.


Lista preturi tractari In afara Iasiului de la : 1. Efectuam transport autoturisme, motociclete, van-uri, suv-uri, utilaje, utilaje agricole, cu platforma . Firma Autorizata de TRACTAIR AUTO IASI. Alotractari -portal de asistenta si tractari auto Bucuresti. Pe langa tractarea masinilor oferim si service auto mobil pentru situatiile in care problema. Mentineti va vehiculul in stare buna de functionare si verificati periodic nivelul de ulei. Masinile bine intretinute functioneaza mai eficient si aju.


Oferim asistenta rutiera, servicii de tractare auto cat si platforma auto la un pret ieftin oriunde in Iasi. Apelează cu încredere la serviciul nostru de tractări autoturisme atunci când. Tractări utilaje agricole,tractoare, balotiere, cositori, . Bine ati venit pe pagina dedicata firmelor din domeniul de tractari auto!


Servicii la preturi accesibile. Cumpara acum de pe Okazii. Puteti obtine cel mai bun pret pentru remorcari auto non stop prin intermediul. Compară cele de companii din IAŞI : DRAGOŞ TRANSPORTING, BOGFOXTRANS SRL, JAK ASSISTANCE ROA MAGAZINUL.


La fel ca alegerea unui doctor sau a. Va punem la dispozitie servicii de transport auto pe platforma. Din luna mai oferim servicii de tractări naționale, oriunde în România! Cele mai ieftinetractari auto Iasi. Asistenaa rutiera Ate ajuta in caz . Plecari din Targu Neamt in fiecare vineri.


Remorcari auto iasi

Acum ore - Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 00. Iasi – Roman dus-intors: 36.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare