joi, 13 septembrie 2018

Cea mai buna interfata diagnoza auto

Depresiune aspiratie 2mbar. Presiune pompa injectie : bar max. Latimea de curatare : 2mm. Solutie curatare filtru particule PROTEC 1L.


Pompa de injectie produce spanul, span care trece prin injectoare,.

Cu ajutorul unui aparat special si a unor solutii de ultima . Pompa este Denso Japan, oare se pot repara pe undeva prin. Orice pompă de combustibil „trage” din rezervor o cantitate de carburant mai. Cea mai frecventă problemă a sistemului de injectie apare odată cu. Fuel Injector Cleaner), care ajuta la . Plus Produse profesionale de curatare , intretinere si protectie.


Ambreiaj - pompe ambreiaj, clindri ambreiaj, garnituri ambreiaj. Rune va ofera servicii de testare, diagnosticare pe standuri specializate precum si reparatii pentru pompe de injectie si injectoare diesel, atat pentru sistemele .

Sc Agritech Srl efectueaza servicii de diagnostizare si reparatii. Tutorial demontare pompa injectie ediesel ( tds). Fac acest tutorial pentru cei care vor sa dea jos pompa de injectie de la model E36 . GTL - curatare piese auto.


Curatarea pompei a constat in demonatare si curatare parte mecanica si electronica sau numai mecanica? Daca nu s-a curatat partea . Fara acestia, pompa de injectie poate fi uzata mai usor, de aceea, dupa curatarea acesteia, se impune si utilizarea unei solutii de lubrifiere. Există şi alternative: curăţarea manuală cu produse specifice, înlocuirea. POMPA INJECTIE OPEL VECTRA, OMEGA 2. Verificare, reparare si reglare pompe de injectie si injectoare diesel. Piese Pompe Injectie OLX.


Service specializat in reparatii injectoare si reparatii pompe de injectie aflat cluj Napoca. Reparatii injectoare Cluj, pompe. Bosch service Cluj Napoca. S-a curatat turbina, s-a curatat EGR-ul, s-a curatat admisia si tot nu ne.


Stie cineva, la motorul ASV exista pompa electrica de motorina in . Inlocuire pompa de injectie diesel (pe curea 4RON, pe lant 6RON).

Inlocuire rezervor combustibil, curatare rezervor sau curatare sorb . Expertiza in repararea tuturor sistemelor de injectie diesel existente pe piata si. Gama completa de servicii, de la diagnoza pana la reparatii, pentru toate tipurile de sisteme de injectie ;. Curatare cu ultrasunete a injectoarelor de pe motoarele cu benzina. Subansamblurile bune sunt bine curăţate iar cele deteriorate sunt înlocuite cu piese . Sisteme de injecţie pentru motoare Diesel Pompe de injecţie cu. Departament remanufacturare injectoare şi pompe de injecţie Diesel.


Acum zile - RECONDITIONAM - VINDEM La pret avantajos pompe de injectie bosch model. OFERIM SERVICIU DE TESTARE VERIFICARE CURATARE. In caz contrar pompa de injectie si injectoarele vor fi demontate si verificate. Service pentru motoare diesel: reparatii injectoare si pompe injectie pentru sistemele de injectie diesel, mecanice si common rail. Primele sisteme de injecție Delphi conțin rampă comună sferică și pompe de injecție de tipul DFP1.


Acest tip de sistem de injecție echipează de asemenea. Mărci disponibile de Pompa combustibil pentru FORD MONDEO online, în mod mai. FORD Garnitura, pompa injectie preţuri mici . Stimate vizitator societatea noastra are ca scop reconditionarea injectoarelor de utilaje, camioane sau autoturisme, pompe duze, pompe de injectie si a unei . REPARATII POMPE DE INJECTIE DIESEL. Club Autosally cu aparatura de ultima generatie poate testa si repara conform specificatiilor in vigoare orice injectoare, pompe de injectie sisteme common rail si . Probleme cu pompa de injectie - Ziua bunaSunt incepator intr-ale. DIAGNOZA SI RECONDITIONARE INJECTOARE si POMPE INJECTIE.


Aditivul este o combinatie de substante active cu proprietati de curatare , de . Common Rail si Pompe -Duse,. De peste ani, prin atelierul nostru specializat, va oferim servicii de . Injectoare si pompe injectie mecanice si cu comanda electronica. Pompa injectie w2Probleme tehnice - C Klasse.


Curatat pompa de inalta presiune, era tare insiclita prin interior. Curata si protejeaza sistemul de alimentare ( pompa , injectoarele) si camera .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare