joi, 27 septembrie 2018

Parbriz logan

Parbriz logan

Tornado SRL Deva,judet Hunedoara,folii geamuri auto LLumar omologate R. In cadrul servicelui nostru asiguram montarea in cele mai bune conditii a parbrizelor atat cu cheder. Stergatoare parbrize - pentru toata gama de autovehicole. Acum zile - FIRMA MONTAJ PARBRIZE - ANGAJEAZA SEF ATELIER MONTAJ PARBRIZE PENTRU LOCATIA DIN TIMISOARA\r\n* OBLIGATORIU . Motorkraft TEK - Service auto montaj folie reparatii parbrize polish. Poate fi destul de greu pentru anumite persoane sa isi gaseasca timp pentru a se deplasa la un service, unde sa ii fie schimbat parbrizul.


Parbriz logan

Master Auto Glass , Suceava. Angajam personal pentru montaj parbrize cu sau fara experienta. Oferi-salar 8-4Net, in functie de gradul de . Folii auto Ara parbriz Ara Auto Duplex este un service auto ce efectueaza servicii de montare a parbrizelor si de reparatii a parbrizelor. Parbriz pentru orice marca auto.


Livrare si montaj direct la client pentru orice tip de geam la preturi imbatabile. Firma montatoare parbrize angajeaza sef punct de lucru si montator pentru punctul nostru de lucru din Turda. Toata gama de parbrize, lunete si geamuri auto pentru orice tip .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare