miercuri, 27 ianuarie 2016

Aparat roluit jante

Aparat roluit jante

Roller S - Maşina pentru roluit jante. Pentru roluit si pentru indreptat. Masurare si functionare automata. Actionare electrohidraulica, heavy duty. Acest utilaj este destinat pentru a indrepta si pentru a rolui jantele din aliaj sau din otel pentru autoturisme si autoutilitare!


MASINA DE ROLUIRE JANTE AUTO, ușor de utilizat , roluirea jantelor se face în. Singura masina de acest tip din ROMANIA se afla in Bucuresti. Cumpara MASINA DE INDREPTAT JANTE CU STRUNG de la eMAG!


Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea . Nu ai intrebat prin ce metoda iti indreapta janta daca nu au masina de roluit ? Pompa hidraulica cu actionare electrica, heavy duty. Dispozitiv de strunjire linear. Gasiti in aceasta pagina si aparat de indreptat jante sau . Informatii despre aparat indreptat jante auto. RADIAL Meste destinată pentru a indrepta jantele de autoturisme.


Fata de acestea, MASINA DE INDREPTAT JANTE PRIN ROLUIRE RADIAL . Diametrul jentii: 10”-19”. Presiunea de lucru:140bar. Motor de lucru: 75Kw Motor hidraulic: 55Kw Alimentare: . Servicii de indreptari jante din aluminiu si indreptat jante aliaj in Vulcanizare Arad.


Ia baga un search cu roluit -indreptat jante aliaj si vezi ce obtii! In urma impactului cu borduri sau alte denivelari, janta sufera deformari ce duc la dezechilibrarea rotii. Folosirea acestei roti in continuare va conduce in mod . Jantele de aluminiu pot suferi nenumărate . Ca pe aparatele noi nu merg puse jantele de dacie pe 1 si la ciocan nu ies.


Aici intervin vulcanizarile care indreapta jante de aliaj sau tabla: pe cele de aliaj la cal sa nu crape. Oferte produse si servicii: masina indreptat jante. Indreptarea jantelor se executa cu aparat performant.


Daca bate stanga dreapta janta , cu aparatul ala nu ii poti face NIMIC. Caut atelier la Brasov pentru roluit jante. Anunt: Vand aparat roluit aripi.


Scris de MCL2kin Service-uri in Romania (raspunsuri). De vanzare aparat de indreptat jante marca Konig pentru jante din aliaj si otel, pentru roluit jante din aliaj si tabla 2x380V maxim janta 22 . Janta de aliaj nu se indreapta la roluit ,foloseste un aparat doar sa . Sudura Jante , Vopsitorie Jante , Echilibrari Roti, toate la cele mai inalte standarde si cele mai mici preturi. Service-ul nostru beneficiaza de un aparat de indreptat jante foarte performant, cu ajutorul caruia se pot remedia defectele jantelor de aliaj.


Fratele meu si-a roluit aripile pe spate pt ca tot asa ii atingea , iar de vazut nu . RADIAL M– masina roluire jante tabla si indreptat jante aliaj. In sustinerea experientei echipei de service, vin si aparatele folosite ce se ridica la. Recomandam sa efectuati operatiunile de indreptari jante si roluit jante. Atelier ce poate indrepta si suda jante de otel si aliaj, poate face schimburi de. Janta cu DIAMOND CUT zgariata si reconditionata.


Cu masina de roluit jante tabla se pot efectua reconditionari perfecte, rapide si relativ ieftine. Va oferim servicii precuindreptat jante aliaj, indreptat jante tabla, indreptat jante. Aparatele sunt aranjate aerisit pentru accesul facil al utilizatorului astfel . Efectual sudura pentru jante din aliaj prin procedeu SEI, Sudura cu Electrod Invelit. Exista si alte probleme care pot fi rezolvate cu un aparat de rectificare.


Uzura inegala a discului de frana este o alta problema care se poate rezolva cu ajutorul unui aparat pentru rectificare. Aparat de indreptat jante de ultima generatie. Reparatii, indreptari jante auto lovite sau ciobite, din Al, Mg - Retusari jante.


Imi echilibra roti de inch cu aparatul setat pe jante de inch si. Eu la ei, am indreptat jante de aliaj, am scchimbat si echilibrat pneuri si am. Am vazut si eu masina de dejantat cu camera de luat vederi.


Bară cu cap de roluit (429). Maşină de îndreptat jante cu acționare hidraulică,. Dumaprest SRL Vanzari Anvelope Noi, Jante si Camere de Aer, Piese Auto, Filtre, Uleiuri. Mașină roluire jante tabla și îndreptat jante aliaj – buc. D de ultima generatie( directie).


Stand testare alternator și demaror – buc. Preturile sunt negociabile la fata locului. Roluit janta de tabla de la .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare