vineri, 8 ianuarie 2016

Utilaje spalatorii auto

Vand afacere la cheie: spalatorie de covoare profesionala si auto. Gasiti in aceasta pagina si echipament spalatorie auto sau . Compania SM STEMI CLEAN comercializează utilaje pentru spălătorii. Echipamente spalatorii auto , detergenti auto si cosmetice auto profesionale. Toate produsele de cosmetica auto profesională comercializate respectă cele mai .

Cand spui utilaje pentru spalatorii auto , gandul te duce la acel banal furtun cu apa, pe care-l tine in mana baiatul de la spalatorie, baiat care in decursul anilor. ASPIRATOR PROFESIONAL PLAST MOTOARE - praf si lichide, spalatorie auto. Autoequip Solution vinde echipamente pentru spalatorii auto.


Pentru ca esti in cautarea unei spalatorii auto self service am pregatit pentru tine noi posi. Principalele produse din categoria utilaje spalatorii auto sunt:. O spalatorie auto autonoma de tip self service (clientul este cel care isi spala masina) pentru boxa auto costa 4. Spalatorie auto - automata Ploiesti ( fara perii ).

Lucrări efectuate în garanţie şi post garanţie pentru toate echipamentele de spălătorii auto. Consultanţă în proiectare şi amenajare de spălătorii auto manuale, . Astfel, ne-am descis sa fabricam utilaje pentru spalatorii auto in regim self service si sa contribuim la dezvoltarea unor afaceri de succes. Productia este ridicata . România - Major B2B marketplace România ▻ ALL.


BIZ - Photos, description. Accesorii de echipament spalatorii auto. SmartWash Plus a revoluționat tehnologia pentru instalațiile de spălătorie auto self service, cu o singură pistă.


Nu mai faceți compromisuri în ceea ce . Construim spalatorii auto self service cu jetoane sau fise in toata tara. Acest sistem este potrivit locatiilor care spala un volum mare de vehicule si utilaje. Deschiderea unei spalatorii auto este o oportunitate, avand in vedere numarul mare de masini existente deja in fiecare localitate rurala.


Aparate Karcher, utilaje spalatorii auto , Karcher comercial, aparate de spalat cu presiune. Majoritatea echipamentelor din spalatoria dumneavostra sunt atat de fiabile incat este de ajuns o mentenanta stabilita la anumite intrvale de . Dacă cauți echipamente Spălătorii Auto cu FISE, Washberg îți oferă cel mai bun preț și calitate: Preț echipament 6.

WashTec Cleaning Technology este liderul mondial in productia de echipamente automatizate pentru spalatorii auto. Inovarea continua a fost este si va ramane . RIMPAR SRL, CORMACH WASH S. Mosmatic oferă o gamă completă de produse necesare pentru echiparea unei spălătorii auto în regim de autoservire. Noi oferim cea mai mare selecţie pe plan. Antreprenorul susține că . Va punem la dispozitie produsele de ultima generatie: aparate dejantat , aparate echilibrat roti utilaje pentru spalatorii si elevatoare auto , utilaje profesionale . Vino în spălătoriile Petrom și oferă-i mașini tale o îngrijire de ultimă generație.


Suntem o echipa de oameni tineri si. Lista companiilor din Moldova ce se ocupa cu vanzarea utilajelor pentru spalatorie auto si dereticare. Comercializare utilaje si detergenti: masini de spalat. Gaseste informatii despre adrese si numere de telefon cu . Plan de afacere si manual operational.


Cadru fix pentru pompa presiune spalatorie auto si camioane. Supapa de siguranta pentru orice model de pompa, jet, utilaj. Utilaje spalatorii auto de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. Date de contact Beneficiar. Denumire: CIRCUIT EXPRESS SRL.


Angajam personal spalatorie auto in zona Drumul Taberei, Tricodava, vis-a-vis d. BENZINARIE OMV GARA NORD TIMISOARA CU SPALATORIE AUTO. Pret aspirator spalatorie auto profesional umed uscat, praf lichide, injectie extractie cu spalare tapiterie auto! Aspiratoare profesionale spalatorii auto.


Apoi, maşina trece prin mai multe jeturi pre-programate şi utilaje rotative, . Beauty Car este importator direct de utilaje pentru spalatorii auto profesionale si manuale, cu perii sau cu jet, epuratori si reciclatori de ape uzate, utilaje pentru . Totul pentru cleaning, spalatorie auto ,hotel,retail ! Majoritatea romanilor ajung la o spalatorie auto o data pe saptamana, si pentru ca fac un calcul si vad ca au cheltuit 1de lei intr-o luna se . PLAN DE AFACERE - SPALATORIE AUTO - UNIVERSITATEA TEHNICA DIN. Iti reparam wap-ul, utilajele de spalatorie auto , grupurile pompante, intr-un timp scurt,. Oferte produse si servicii: utilaje spalatorii auto.


ADROM SISTEMS SRL - UTILAJE - SPALATORII AUTO. Auto, Moto, Velo Altele_ Auto, Moto, Velo Bucuresti. BASIC WASH - Detergent alcalin concentrat utilizat in prespalarea si spalarea fara frecare a autovehiculelor eliminind in profunzime.


Descriere:Curatitor cu presiune apa calda Michelin MPX 170HP , 170bar ,780 . Citeam zilele trecute despre aglomerația la spălătoriile auto. Tocmai din acel motiv, chiar dacă aveam mașina extrem de murdară, nu voiam . Spălaătoria auto este dotată cu utilaje moderne. Va oferim detergenti spalatorie auto, spuma activa,silicon,lance spuma,pompe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare