joi, 21 ianuarie 2016

Demontare pompa servo logan

Demontare pompa servo logan

Inside a TURBO - Repair or Rebuild - Duration: 9:07. Pompa de servodirectie cu probleme - Posibilitate de modificare. Senzorul de presiune al servodirectiei de Logan desfacut. COMANDA AICI ACESTI SENZORI. Rola a zis ca este ok , dar am mai sunat pe . Demontare sita Rezervor lichid servodirectie , Scos.


Probleme servodirectie Logan DCI postări dec. Motor electric servodirectie Laureate dci, sunet. De curand m-a lasat pompa servodirectie Logan. Am demontat -o ,si nu stiu cum sa masor tensiunile care ar trebui sa alimenteze . Ai loc in compartimentul motor sa pui tevi de inalta presiune si pompa de servo ? Am avut si eu problema cu pompa de servo.


La symbol, kangoo, logan și la multe altele servo direcția este . Atentie la pompa de servo directie la modelul sint modele. Modelul echipeaza si Logan 1. Acolo a trebuit sa platesc demontarea capacului de la distributie pentru a ma . Oferte pentru pompa servodirectie logan la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Pompa servo directie clio de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. Sonda servodirectie Logan senzor presiune servo Renault Clio Kangoo . Lipsesc: demontare Pompa servodirectie cu fulie Logan , Clio Kangoo, Megane, Scenic.


Salut, are cineva idee cum schimb lichidul la servodirectie ? In manualul de repartii nu am gasit procedura. Ar trebui sa desfac pe la pompa vr-o . Uleiul sistemului de servodirectie nu face exceptie! Inlocuit ulei servodirectie , 40.


Dacia Logan , Renault Clio 1. Reglarea jocului axial al melcului se face prin demontarea a una sau doua . Ulei de floarea soarelui, combinat cu benzina si naftalina in Logan 1. Tutorial schimbat ulei servo directie la Logan. Servo -directie ( rezervor, caseta, pompa , conducte). Pe un elevator cu două coloane, după demontarea. Reper Şuruburi pompă de direcţie asistată sau galet înfăşurător 21 . O noua problema, am constatat ca pompa de servodirectie pierde.


Demontare pompa servo logan

Schimbat distributie LOGAN 1. D (pompa apa RON) - 2Lei/buc . Manopera, Logan , Minim, Maxim. Joc caseta logan cu servodirectie !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare